hétfő, 28 január 2013 21:42

Északra Yalta felé kerülünk majd egy jó nagyot

Írta: VO101_Smile
Najó leírom ezt a remek kis történetet, igaz van aki hallotta már de nagyon tanulságos. Hát akkor ajánlom ezt mindannyiótoknak. :)

VEF2 Stuka misszió, menjünk jó lesz az kell a változatosság. Már indul is a misszió! Leszaladok egy sörért a konyhába ( Stella :D ), és itt kezd a dolog megcsúszni. Mire visszaérek már tölt a misszió. Tanácskozunk mi legyen stuka vagy G6Late? 3 stuka van ez elsőbe bepattan a host + egy társa lövésznek mindketten JG53-asok. A másodikba én ugrok a harmadikba Tranek. Stuka tanácskozunk mi lesz a terv, merre lopakodunk milyen, bomba, mennyi benzin, mennyi a bomba robbanás késleltetése. Benga 75%, 5mp delay, jó kis cápafogas skin.

Ready! Míg várunk a többiekre tanácskozunk merre megyünk... Északra Yalta felé kerülünk majd egy jó nagyot, majd keletről csapunk le a hídra... nem lesz kegyelem végzünk vele és bízunk benne hogy csak 50%-ot hoznak és a harcban gyorsan fogy az üzemanyag vagy a lőszer, és ránk tehát nem marad. Terv kész már csak 2 srácra várunk, gyorsan bontom a sört :D (és ekkor hirtelen elindul a misszió, kezemben az üveg meg a korsó - második hiba, hamarabb kellet volna kitölteni mert így sietni kell és nagyon habos lesz...)
Oké számol vissza 3..2..1 sör kitöltve király. :) Állítom a nézetet, visszarántom a gázkart hogy indulásnál nehogy beleszáguldjak valakibe, nyitom a térképet kattintgatom az egeret hogy lássam a teljes útvonatát. Mindezt a másodperc töredéke alatt (király ha jól csinálom a motor felpörgése és az elstartolás között még jut idő a sörre :D).

És ekkor hirtelenen füst tör fel a motortérből... mivaan? Még be sem indítottam máris besült? Robbanás mögöttem! ...mivann? Forgolódok a kabinban... füstölök... Egy pillantás a konzolra Bazeee lelőttem a vezéremet és a kísérőmet Traneket is. Ctlr-E. kiugrik a csávó... a gépem mint egy kiöregedett tésztaszűrő, előttem egy füstölgő roncs, mögöttem egy másik. És ekkor leesett a tantusz!!!

Amikor odakaptam a joy-hoz megnyomtam a bombakioldás gombját. Az SC250 leesett a betonra. 5 másodperc múlva mikor a térképpel szarakodtam felrobbant. Szétvitte a másik két Stukát a kifutón, csodával határos módon (il2 bug) az enyém nem robbant fel. Ezzel vége is a missziónak! Szétesek a röhögéstől, a host káromkodik és kilép. LOL. :D

Ezek után ne hagyjatok Stukába ülni, vagy ha mégis akkor kizárólag fegyverzet nélküli kamikaze küldetésről lehet szó. :)

UI: Tanulság: A sör mindig a legmagasabb prioritás legyen, ne siess. :)