hétfő, 28 január 2013 21:31

Ez a nap a csapatmunka napja volt

Írta: VO101_Tobak
"Ez a nap a csapatmunka napja volt" állapította meg Yosser szdpk. mikor gépe orrát a lemenő nap felé fordította a leszálláshoz. Na de ne menjünk ennyire előre. Aznap a Pumák nagyon sok küldetést repültek. Pilótáik nagy része a műhorizontot nézte célkeresztnek a fáradságtól így parancsnokaik pihenőre küldték őket.

Aznap este a három századpk. ill. kiképzőtiszt indult légifölényt kivívni. 6700 méteren pillantották meg az ellent akikre kis magassági fölényből Tobak rá is vetette magát ,Yossi és Shadow tovább emelkedett. Kis idő múlva Tobak egyedül találta magát 4 orosszal. Természetesen ez nem tartott sokáig mert rövid egyeztetés után Yosser szemből rövid jelzőfüsttel mutatta hogy megjött. Még mindig 6500-on emelkednek amikor Yossi leválasztotta Tobak üldözőjét, néhány figyelmeztető sorozattal. Visszafordulhat sőt kell is mert most így Yosser is bekerült a levesbe. Most Tobakon a sor hogy törlesszen .Igaz Yossertől még távol voltak de egy üldözőt( a legközelebbit) sikerült dugóhúzóba kényszerítenie és így társa újból támadó pozícióba fordulhatott. Ezután mint ragadozómadarak keringtek az égen a két fél vadászai. Már-már hazafelé indultak mikor Yosser újból jelezte, hogy ő hátramaradt és ki tudná biztosítani. Shadow túl messze viaskodott egy vörössel, így megint Tobak keresgélt amire az idő megvolt 75% üzemanyag miatt. Megvannak, és sajnos a Puma volt szorongatottabb helyzetben. Egy rácsapás Tobak részéről bebizonyította hogy ez nem lesz járható út mert így sok idő lenne és társa hullámsírba kerülhet. Motor le, beülni a P-39 mögé. Pár jól irányzott lövés jelezte a cobrának hogy itt már nem célozgathat nyugodtan. De mire ezek a lövések eldördültek Yosser főhadnagy már túlrepülte üldözőjét aki leborított.

A főhadnagy úriemberként viselkedett ismét, habár ő is lövéshelyzetbe került úgy vélte ez a lelövés Tobakot illeti. Az eredmény nem váratott magára. Eközben Shadow hazazavarta ellenségét így ő is csatlakozott a hazafelé tartó Pumákhoz. A Retek, Drótkefe, és Zongora erőpróbája volt ez együttműködés terén.