hétfő, 28 január 2013 21:30

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy megvan az első vadászgép elleni győzelmem

Írta: VO101_Tranek
Hát ez a tegnapi tényleg fantasztikus volt!! Örömömre szolgál bejelenteni, hogy megvan az első vadászgép elleni győzelmem. Pontosabban kettő! Pedig már kezdtem azon gondolkozni, hogy beállok zerstörernek, mert eddig még csak bombázókat illetve földi célpontokat sikerült megsemmisítenem. Yosser ugyan már említette a sikeremet, de nem bírtam ki, hogy ne jelentsem be!!!!

Az igaz, hogy az egyik nem teljesen az enyém volt, de végül nekem írta ki. Úgy kezdődött, hogy még az út háromnegyedénél jártunk, amikor megjelentek a cobrák. Egyik beállt mögém, meg is lőtt, de messziről. Az emelkedést nem bírta, ráfordultam és meglőttem. Emelkedtem újból, ráakartam újból fordulni, amikor láttam , hogy átesett és lapos dugózással a föld felé közelít. Enemy aircraft destroyed!

A légiharc miatt lemaradtam... A célterület fölé mentem, kb. 5000 méteren. Megláttam egy magányos gépet alattam 2000 méterrel, majdnem szemben. Látszólag nem vett észre... Hátulról rázuhantam és megsoroztam. Szegénykém úgy megijedt, hogy átesett és újból a lapos dugózás után enemy aircraft destroyed... A srác kiugrott, megúszta!

Yosser már majdnem otthon volt, amikor elindultam haza. A reptéren várták őt, de nem volt gond. mivel kiszúrtam őket és megpróbáltam rácsapni... Sajnos rossz szögben mentem és inkább csak fedeztem Yossert. El tudom képzelni, hogy be lehetett szarva a ruszki... Ellenséges terület fölött egy fókával a seggében, lyukkal a szárnyában, ráadásul a mögötte lévő gépnek még fedezete is van!!!! De aztán egy szép szárnyleválás megoldotta a problémáját... Leszálltam simán... Ennyi! Nagyon jó volt!