hétfő, 28 január 2013 21:55

Mentünk Pe-2-ket irtani

Írta: VO101_Tobak
V.4-kel mentünk Pe-2-ket irtani. 4db 109-es köztük én is előre mentünk lekötni a vadászokat. 1 órában ki is szúrtuk őket velünk egy magasságban. Gondolkodás nélkül rájuk fordulok, Hupi még emelkedik tőlem balra. Szembetámadok egyet de sajnos csak kis cafatok jönnek le belőle és mire visszafordulok látom hogy Hupit lövik, mire odaérek K-t kap. A francba!! A 4 fóka jelzi hogy megvannak a bombázók és kevés az ott lévő kíséret. Megnyugodtam és úgy gondoltam elcsalom a körülöttem lévő vadászokat. Rácsapok egyre majd elindulok északnak. Jönnek ám mint a darázsraj utánam vagy négyen. 7800-on már lemaradtak csak egy van közelebb... sebességem jó így csinálok egy loopingot... szembetámadom a la-5-öst próbálja emelni az orrát szegény de nem megy neki, viszont én sem találom el. Még egy forduló most én vagyok lejjebb. Megint szemből... nem lő valamiért én viszont lövöm le is válik a szárnya szegény Savage gyereknek. A többiek jelzik hogy már csak egy bombázót kell leszedni, látom is a lövéseket a távolban. 7000-ről süllyedek 4000-ig közben kiválasztok egy Pe-2-t.Szárnyvégét sikerül lefűrészelnem hurrá, mikor leér BLUE WON. Áááá ez jó volt. Már mindenki hazaindult, alattam meg 4 orosz kering.

Többiek hívnak haza de olyan jó pozícióban vagyok hogy nem hagyhatom itt. Felváltva csapkodok rájuk, mindig a legfelsőre, de kifordulnak. Egyszercsak elindulnak északnak egy fókát vesznek észre a távolban. Na ez kell nekem....Kiszúrok egyet és mivel egyenesen repül északnak rácsapásom sikeres , rögtön szétrobban. Még mindig van három. Fókás társam Safi itt van valahol, a ruszkik alattam. Már a repterünknél vagyunk amikor sikerül jó pozícióba kerülnöm és mivel csak kiskaliber maradt egy LA5-t füstölősre lövök de még repül... felhúzom... mögöttem kettő... nézek hátra... egyszercsak rájuk merőlegesen hatalmas sebességgel Safi szarrá szedi az egyiket... Megkeresem kis füstölgő barátomat és kiskaliberrel sanyargatom a vöröscsillagos gépét. Safi közben üldözi a másikat. Az enyém már nulla méteren van és a benyát is húzza jóvoltamból, motorja nyikorog. Ebből captured lesz öreg gondolom midőn kifogy minden lőszerem.

Kirakom a csíkot keringek fölötte. Elfut a gépétől és fogságba esik. Safi jelzi hogy hazáig üldözte 23AG Dm39-et aki 2 társunk alól is kiszedte a gépet. A futóit kitette így a fóka ágyúi csendben maradtak, pedig megérdemelte volna a mocsok.

Jó küldi volt: köszi V.4