hétfő, 28 január 2013 21:24

Tegnap Sanyo Bajtárssal repkedtünk néhányat. 2 IOW-t mentünk

Írta: VO101_MMaister
Tegnap Sanyo Bajtárssal repkedtünk néhányat. 2 IOW-t mentünk és mindkettőről épségben győzelmekkel a tarsolyunkban értünk haza.

Aztán gondoltunk egyet és beléptünk egy VEF missionba. A VEF-rõl annyit, hogy az IOW-hez képest sokkal nehezebbek a küldetések és a legjobb ruszki századok ebben a WAR-ban vesznek részt! Viks-ék ellen kellett menni 5vs8 volt az arány a javukra. Yak7b vs 109F2. Szóval nem szép kilátások. A küldetés elején rajtársaink leálltak fordulózni a yakokkal földközelben és szépen hullottak is egymás után. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már csak mi ketten repülünk, a 4 yak ellen. Úgy döntöttünk nem leszünk irgalmasak:)

Profi csapatmunkát mutattunk be a ruszkiknak:) Kihasználva a messzer jobb emelkedését, Boom and Zoom taktikával operáltunk. Párban zuhantunk a kiszemelt célra. Ha valamelyikünk mögé be akart ülni egy yak, azonnal rajta volt a kacsmarek:) Egy percre sem álltunk le fordulózni. Emelkedő spirállal lógtunk meg ha gáz volt. Örlődtek az idegek, fogytak a yakok, agyon lyuggatva menekülőre fogták egytől-egyig. Közel EGY ÓRÁN ÁT!!! ment ez a játék mire az összes megmaradt ruszki ÁSZ hazaiszkolt. Ezután Sanyoval szépen leszálltunk a reptéren:)

Nem volt semmi a harc, félelmetes volt a csapatmunka!!! Végül egy yak és egy kósza Il2 bánta a velünk való találkozást. Ahhoz képest hogy a HyperLobby legjobb ruszki pilótái ellen mentünk 2vs4 és csak F2-eseink voltak, ez szerintem nagyon szép eredmény!

Mégegyszer köszi Sanyo! :)