A messzer ezzel tényleg lassan messzer lehet! A fórumon írják, hogy a srácnak bekéne kopogtatnia Oleg szomszédhoz, bedobni ezt a SoW-ba (amivel teljesen egyetértek
Szerintem bőven megéri letölteni.
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

A modolásokkal semmi baj nem lenne, ha a hivatalos peccsekhez hasonlóan lehetne ellenőrizni, és teljesen bizonyosan lehetne a csalásokat kiszűrni. Nekem legalábbis ezzel van bajom. Amíg azt írnak át amit akarnak, addíg nem lesz tiszta játék. Oleg egyébként a SOW-ba már tervez MOD-kezelő interfészt, armához, hasonlóan pl. szerver amit beállít, csak azzal lehet bemenni.Thomaso írta:"Tudom nem vagytok oda az össze vissza modolgatásért"

Próbáld meg újratelepíteni a Net framework, java, és egyebeket, valószínüleg elmászott valami.VO101_NateDog írta:Windows automatikus frissitése után runtime errorral elszáll az IL2fb.exe nálam. Találkozott valaki ezzel a hibával?

http://kepfeltoltes.hu/100122/192304825 ... es.hu_.jpgVO101_NateDog írta:Net framework, java, IL2 1946 újrainstallálva. Még mindig nem megy.
Tedd fel Visual C++ installt is. A hibaüzenet fejlécében erre hivatkozik.VO101_NateDog írta:Még mindig nem megy.

nem megy.VO101_Tom írta:rendszer visszaállítás? Pár nappal ezelőttre?