DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Ez részint a rengeteg, hatalmas textúra miatt van. Elég régi gépem van, amikor kabinba ülök, nekem konkértan fekete kabinbelsővel kezd, csak a mutatók világítanak, majd szépen feldobálja a textúrákat egymás után. Utána nálam sincs gond, de pl ezt minden gép indításkor eljátssza, ha én vagyok a host (általában én vagyok, mert a netem viszont elég jó
), akkor a többieknek egy 5-6 másodperces laggolásként jelentkezik. Láttam egy-két fejlesztés közbeni képet, meg kabinban ülve is látszik, ha a szemed rááll, hogy iszonyatosan részletesen kidolgozott a 3D, a textúrák mennyisége meg ismert, hiszen szabadon skinezhető. Qrvasok.

- hq_Reflected
- VO101_Tom
Mi az az object enlargement beállítás? Az működik online is?

- hq_Reflected
Options/ gameplay es ott. Azokat a gepeket amik amugy eltunnenek a kepernyorol foleg szeles latoszogben, helyettesiti egy-ket pixellel. Szerintem sokkal eletszerubb. Persze felbontas es beallitas fuggo. Online a server beallitasa ervenyesul. Pl az acg ww2 szerveren be van kapcsolva.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
K4 ben ti tudtok trimet állítani? Nekem nem mozog a kerék sem gombra, sem tengelyre állítva.
- VO101_MMaister
Magassagi trimmet lehet allitani gombbal. Ertelemszeruen 2 gombot kell beallitani a farokra vagy orra trimmelesre. A gombbot nyomva kell tartani mikozben allitasz.VO101_NateDog írta:K4 ben ti tudtok trimet állítani? Nekem nem mozog a kerék sem gombra, sem tengelyre állítva.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Beszarás, ma meg megy.VO101_MMaister írta:Magassagi trimmet lehet allitani gombbal. Ertelemszeruen 2 gombot kell beallitani a farokra vagy orra trimmelesre. A gombbot nyomva kell tartani mikozben allitasz.VO101_NateDog írta:K4 ben ti tudtok trimet állítani? Nekem nem mozog a kerék sem gombra, sem tengelyre állítva.
- VO101_MMaister
Ilyen ezVO101_NateDog írta:VO101_MMaister írta: Beszarás, ma meg megy.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A Tom-féle kabinbelsők aktualizálva lettek, használhatóak?
- VO101_Tom
Hú, jó kérdés, le kell csekkolnom, hogy változott-e valami a kabinban, és, hogy mi van fent a pumaszálláson. Hétvégén megnézem.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
köszi!
- hq_Reflected
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de míg offline szépen fut, 50-70 fps, zoomoláskor akad egyet-egyet. Ha online játszok ,akkor állandóan le-lefagy, van hogy 10 másodpercre is. Ha lövök, ha lőnek, ha zoomolok, ha befognak, bármi...2-3 bevetés után a gép összes memóriáját telerakja, és csak feladatkezelővel tudok kilépni a játékból. Azért ezen sok csiszolnivaló van még :/
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nálam semmi gond.
16 giga ram van a konfigomban.
- hq_Reflected
Ja, nekem 6VO101_NateDog írta:Nálam semmi gond.
- VO101_MMaister
Akkor a hiba a te keszulekedben van.hq_Reflected írta:
Ja, nekem 6
Recommended system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i5+; RAM: 16GB; Hard disk space: 30 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX780 / ATI R9 290 DirectX11 or better; Joystick; requires internet activation.
- hq_Reflected
Akkor beruházok egy 2x8-as kombóra. Szerencsére ez a legolcsóbb tuning 
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
109-es kapcsolatban lenne kérdésem. Max. gázon vékony szürke füstcsík jelenik meg nálam, valamit rosszul használok? Légcsavar állásszög automatika auto állásban, a hűtő szintén. Másik problémám: néha a 0-ra levett gáz hirtelen maxra feltolása motor megállást okoz. Ez a típus sajátossága volt? Nem lehet kiíratni a játékkal a hibákat, sérüléseket mint CLODban? Egyébként a 109-es kezd nagyon kezelhetővé válni -a levegőben-, a felszállás nekem még mindig egy rémálom, a gyro effect miatt. Ami nagyon hiányzik az a prop pitch auto és manual visszajelzésének hiánya. Kár hogy nincs rá valami visszajelző lámpa. A Dora-ban l többször észrevettem felvillanó jelzőlámpákat a műszerfal közepén-alján (zöld és fehér ha jól emlékszem) tudja valaki ezek mit jeleznek? Felvillan, kialszik, nem világít folyamatosan.
-
bfeca1229
Szia!VO101_NateDog írta:109-es kapcsolatban lenne kérdésem. Max. gázon vékony szürke füstcsík jelenik meg nálam, valamit rosszul használok? Légcsavar állásszög automatika auto állásban, a hűtő szintén. Másik problémám: néha a 0-ra levett gáz hirtelen maxra feltolása motor megállást okoz. Ez a típus sajátossága volt? Nem lehet kiíratni a játékkal a hibákat, sérüléseket mint CLODban? Egyébként a 109-es kezd nagyon kezelhetővé válni -a levegőben-, a felszállás nekem még mindig egy rémálom, a gyro effect miatt. Ami nagyon hiányzik az a prop pitch auto és manual visszajelzésének hiánya. Kár hogy nincs rá valami visszajelző lámpa. A Dora-ban l többször észrevettem felvillanó jelzőlámpákat a műszerfal közepén-alján (zöld és fehér ha jól emlékszem) tudja valaki ezek mit jeleznek? Felvillan, kialszik, nem világít folyamatosan.
Én a 109 nél ugy látom, hogy mikor van auto prop pitch hogy mikor mozgatoma gázkart akkor nem mozog vele az órán a mutató, meg persze bekapcsoltam a manual prop pitchet! A fókánál meg szerintem ott a üzemanyagot mutatja ha negatívba nyomod le a a gépet szerintem akkor világít, ha arra gondolok amire te! itt van magyarul mind a két gépnek a manual-ja a http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/18 ... tesek.html
nekem nagyon hasznos volt, ha meg már te ismered ezt akkor valószinüleg elbeszééltünk egymás mellett és bocsánat.
-
bfeca1229
Bamba voltam ne haragudj ez csak a kabinbelső magyarosítása, valahol megvan a manual magyarul is, ha megtalálom akkor belimkelem!bfeca1229 írta:Szia!VO101_NateDog írta:109-es kapcsolatban lenne kérdésem. Max. gázon vékony szürke füstcsík jelenik meg nálam, valamit rosszul használok? Légcsavar állásszög automatika auto állásban, a hűtő szintén. Másik problémám: néha a 0-ra levett gáz hirtelen maxra feltolása motor megállást okoz. Ez a típus sajátossága volt? Nem lehet kiíratni a játékkal a hibákat, sérüléseket mint CLODban? Egyébként a 109-es kezd nagyon kezelhetővé válni -a levegőben-, a felszállás nekem még mindig egy rémálom, a gyro effect miatt. Ami nagyon hiányzik az a prop pitch auto és manual visszajelzésének hiánya. Kár hogy nincs rá valami visszajelző lámpa. A Dora-ban l többször észrevettem felvillanó jelzőlámpákat a műszerfal közepén-alján (zöld és fehér ha jól emlékszem) tudja valaki ezek mit jeleznek? Felvillan, kialszik, nem világít folyamatosan.
Én a 109 nél ugy látom, hogy mikor van auto prop pitch hogy mikor mozgatoma gázkart akkor nem mozog vele az órán a mutató, meg persze bekapcsoltam a manual prop pitchet! A fókánál meg szerintem ott a üzemanyagot mutatja ha negatívba nyomod le a a gépet szerintem akkor világít, ha arra gondolok amire te! itt van magyarul mind a két gépnek a manual-ja a http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/18 ... tesek.html
nekem nagyon hasznos volt, ha meg már te ismered ezt akkor valószinüleg elbeszééltünk egymás mellett és bocsánat.