Rc modell boltokban. De szerintem ne 1800-asat tegyél bele, hanem olyan 3000 körülit. Tovább fogja bírni a játékokon és sokkal nagyobb lesz a tűzgyorsaságod is.
VO101_Mate írta:Na megkaptam végre a fegyveremet (G&G L85A2), viszont akksit nem adtak mellé!
A gyártó ilyet ajánl:
8.4V 1800mAh Ni-Cd
Nincs valakinek ötlete, hogy itthon hol lehet ilyet kapni?
azt azért nézd meg a papírján, hogy milyen formájú megy bele. egyébként meg tényleg érdemes nagyobb kapacitásút venni, nyilván azért, hogy tovább bírja majd. pörögni attól pörögne jobban, ha mondjuk 9.6 V-ost vennél, de szerintem nem érdemes, mert hamar ratyira teszi a motort
VO101_Papi írta:
azt azért nézd meg a papírján, hogy milyen formájú megy bele. egyébként meg tényleg érdemes nagyobb kapacitásút venni, nyilván azért, hogy tovább bírja majd. pörögni attól pörögne jobban, ha mondjuk 9.6 V-ost vennél, de szerintem nem érdemes, mert hamar ratyira teszi a motort
Hát Menyus, pedig Sanyonak igaza van, egy rendes airsoft pisztoly 30 fölött van. És az csak a pisztoly, nuku plussz tár, meg jobb akksi, meg combtok...
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
Egyébként itt van a maszk amit a Finn-Ruszki játék helyszínen lehetett venni asszem 6500-ért, ha jól emlékszem Tibi vett is egyet, hátha vkinek kell még:
Egy sima Sensei is 4-5 körül van, ahhoz képest - a saját hasonlóm alapjám, monnyuk abból fél tucat kijönne 1500ból - szerintem mérföldekkel jobb, kapsz levegőt, rá tudsz hajolni stb. Bár Tibi tudná megmondani, ő használta.
Állandóan feltolta a szemüvegét, nem is keveset, egyszer rá is szóltam, majdnem a lencse alatt nézett már el... ha nem próbálsz hozzá valami szemüveget (vagy nem hekkeled meg otthon az orrnyeregnél) akkor inkább felejtős. Olyat vegyél, amin fémhálós szemvédő van, az sosem párásodik be.