NaturalPoint TrackIR
http://www.pumaszallas.hu/gyik-trackir/ ... ackir.html
NaturalPoint TrackIR
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
Üdv!
TrackIR-t vennék, lehetőleg 4 Pro-t. Április 25-30 között lenne esedékes, akkor jön meg a fizu. Használtan is érdekelne.
Lehet valamelyik magyarországi boltban kapni? Ha nem, honnan érdemes megrendelni?
TrackIR-t vennék, lehetőleg 4 Pro-t. Április 25-30 között lenne esedékes, akkor jön meg a fizu. Használtan is érdekelne.
Lehet valamelyik magyarországi boltban kapni? Ha nem, honnan érdemes megrendelni?
-
- Site Admin
Szia!Pecaboy írta:Ha nem, honnan érdemes megrendelni?
Régebben a vrcenter árulta, de jó ideje nem elérhető a weblapjuk. A legbiztosabb forrás a gyártó oldala: http://www.naturalpoint.com/trackir/02- ... 4-PRO.html, de ebay-en is körül lehet nézni.
"In thrust we trust!"

-
Köszönöm!VO101_Sanyo írta:Szia!Pecaboy írta:Ha nem, honnan érdemes megrendelni?
Régebben a vrcenter árulta, de jó ideje nem elérhető a weblapjuk. A legbiztosabb forrás a gyártó oldala: http://www.naturalpoint.com/trackir/02- ... 4-PRO.html, de ebay-en is körül lehet nézni.
A naturalpoint oldalán nem sikerült rájönnöm, mennyi lenne a postaköltség, de az ebay-en kb. +8000 Ft-nak megfelelő dollár. Nekem végülis megérné.
-
Egyre felhívom a figyelmed; én ebayről rendeltem, 33500 ft volt de a kedves vám rátolt még +8000-et. Érdekes, havernak nem volt gondja se vámja, házhoz hozták, nekem meg be kellett ballagnom a postaközpontba 

-
- Site Admin
Nekem sem kellett vámot fizetnem, cserébe 1 hónapot ültek rajta. 

"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Ez nagyban függ attól, hogy mennyire gyorsan szeretnéd megkapni.Pecaboy írta:A naturalpoint oldalán nem sikerült rájönnöm, mennyi lenne a postaköltség

"In thrust we trust!"

-
Szia, én most vettem egyet. 129 Font-ért.Pecaboy írta:Üdv!
Track IR ultra néven van. Kapsz egy:Track Ir-t, egy track clip pro-t, egy vector tracket (a sapkára rakhatót), plusz két játékot: battle of britain 2, a másik meg valami autós.
Itt az oldal linkje: http://www.flightstore.co.uk/prod/TRACKIRU/
A szállítás 16 font,(asszem) ez a lassabb de szerintem max 5 nap alatt megkapod!
Én Írországban élek, innen rendeltem meg 3 nap alatt megkaptam, számlával garanciával mindennel, szerintem nagyon korrektek!
Plussz mivel uniós ország ezért vám nincs!!!!!

Én is néztem, a hivatalos oldalt, majdnem meg is rendeltem, de figyelmeztettek az oldalon, hogy a vám összege elérheti a termék 33%-át is... Ez már így nem olyan jó, persze nem mindenkinek kell vámot fizetni...a jóég tudja miért

Szerintem egyszerűbb angliából!
Az Ebay-en találsz ennél olcsóbbat is, de ha bele szaladsz egy fal cégbe, akkor ugrott a lóvé!
Dióhélyban ennyi!

-
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Azt hiszem, ennél a legutóbbinál maradok.
A fuvardíjnál ezt írja:
Delivery options:
International Signed For £16.99
Euro48 £33.99
Akkor 17 font vagy 34 font a fuvardíj?
A fuvardíjnál ezt írja:
Delivery options:
Euro48 £33.99
-
- Site Admin
Te választod ki, az olcsóbb megoldás gondolom egy kicsit tovább utazik.Pecaboy írta:Delivery options:
Euro48 £33.99
"In thrust we trust!"

-
Ha a drágábbat választod akkor asszem 2 nap alatt megkapod, mert "sürgősségi" csomagként megy! Ezért fizetsz érte kétszer annyit! Ha meg a másikat (alapból ezzel küldik) akkor meg 4-5 nap. Minden csak a türelmen múlik, na meg a matekonPecaboy írta:Köszönöm mindenkinek a tippeket!
A fuvardíjnál ezt írja:
Delivery options:
Euro48 £33.99

-
Sziasztok!
Bajom van...
Adott 2 monitor meg az Il2 '46 + egy Track Ir 3...
Régen nem volt semmi gond elindítottam a játékot Tir váltott kékre és használtam.. Most elindítom a játékot Tir nem vált kékre és nem használom...
A "régen" alatt azt értem hogy XP volt és egy monitor, a "most" -on azt hogy Vista és 2 monitor.. Igaz ez utóbbi lényegtelen úgyis csak egyet kívánok használni.
Előre is köszönötem a segítséget!
Jó leszállást!
Bajom van...

Adott 2 monitor meg az Il2 '46 + egy Track Ir 3...
Régen nem volt semmi gond elindítottam a játékot Tir váltott kékre és használtam.. Most elindítom a játékot Tir nem vált kékre és nem használom...

A "régen" alatt azt értem hogy XP volt és egy monitor, a "most" -on azt hogy Vista és 2 monitor.. Igaz ez utóbbi lényegtelen úgyis csak egyet kívánok használni.
Előre is köszönötem a segítséget!
Jó leszállást!
-
- Site Admin
Vista alatt eddig működött, vagy még nem próbáltad? 2 monitoros tapasztalatom sajnos nincs. Azt nézd meg, hogy látni-e a fejmozgást a trackir programjában. Ha igen, akkor azzal nincs gond. Utánanézek a hivatalos fórumon, hogy ott írnak-e valamit erről.
Addig próbáld ki egy monitorral, ha úgy ok, akkor tényleg csak a 2. monitor kavar be.
Addig próbáld ki egy monitorral, ha úgy ok, akkor tényleg csak a 2. monitor kavar be.

"In thrust we trust!"

-
Háttőm...
2. monitort kihúztam no effect... Tir megy Vista alatt legalábbis Lock On alatt biztosan... Elgondolkodtam és nem emlékszem már hogy Vista alatt ment e már Il-2 ben a Tir szerintem még nem volt fenn de ha volt akkor ment az biztos.
2. monitort kihúztam no effect... Tir megy Vista alatt legalábbis Lock On alatt biztosan... Elgondolkodtam és nem emlékszem már hogy Vista alatt ment e már Il-2 ben a Tir szerintem még nem volt fenn de ha volt akkor ment az biztos.

-
- Site Admin
Akkor, conf.ini megnyit és megkeres:
[rts]
...
trackIRUse=1
...
Ha ez nálad nulla, írd át.
[rts]
...
trackIRUse=1
...
Ha ez nálad nulla, írd át.

"In thrust we trust!"

-
Egen ez is megvolt.. 1 en van! o.O
UPDATE:
Nah megoldottam... Végül is hülye vagyok mert a Lock On -nak is ugyan ez volt a nyűgje anno. Vista alatt a programok többsége csak akkor fut normálisan ha kap rendszergazdai jogokat, megadtam az Il-2 nek és lám megy!
Sanyo köszi a segítséget!
UPDATE:
Nah megoldottam... Végül is hülye vagyok mert a Lock On -nak is ugyan ez volt a nyűgje anno. Vista alatt a programok többsége csak akkor fut normálisan ha kap rendszergazdai jogokat, megadtam az Il-2 nek és lám megy!
Sanyo köszi a segítséget!
-
- Site Admin
Erre nem gondoltam, de jó tudni.59th_Caterpillar írta:Vista alatt a programok többsége csak akkor fut normálisan ha kap rendszergazdai jogokat, megadtam az Il-2 nek és lám megy!

"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
nem megy a track ir középre állása a játékban... játékon kivül működik az hotkey, játékban nem.
Ötletek?
Ötletek?
-
- Site Admin
Játékban be van konfigolva a gomb valami másra?VO101_NateDog írta:játékon kivül működik az hotkey, játékban nem.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
adtam neki rendszergizda jogot most jó.VO101_Sanyo írta:Játékban be van konfigolva a gomb valami másra?VO101_NateDog írta:játékon kivül működik az hotkey, játékban nem.