Bakker, ez fertőzőbb mint a H1N1?VO101_MMaister írta:...mert Chewy engem is berántott az iparba:)

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Bakker, ez fertőzőbb mint a H1N1?VO101_MMaister írta:...mert Chewy engem is berántott az iparba:)
A H1N1-re van védőoltás. Erre nincs....VO101_Tom írta:Bakker, ez fertőzőbb mint a H1N1?VO101_MMaister írta:...mert Chewy engem is berántott az iparba:)
VO101_Papi írta:
VO101_Sanyo írta:Én meg rohadtul boldog lennék, ha megkapnám Sándor nap alkalmából.
Papi, a szerény egyszemélyes laktanyai ágyamat látva meggondolnád magadVO101_Papi írta:(nem) Máttééé!
Ó hogy kapjad beee, mijaz, hogy nem leszel ott amikor én megyek he? Arra gondoltam, hogy este jól berugatsz, és kijózanodásig meghúzom magam nálad![]()
Ha nem jön senki nem megyek én sem (Chewy?). Nem neveztem, de még gondolkodom rajta
Nem tudom Papi, de a Makett.org fórumon is van egy srác a te nickeddel. De az valami olyan rohadt visszafogottan udvarias és modoros, hogy az tuti nem te vagy. Nézz utána!VO101_Papi írta:(nem) Máttééé!
Ó hogy kapjad beee, mijaz, hogy nem leszel ott amikor én megyek he? Arra gondoltam, hogy este jól berugatsz, és kijózanodásig meghúzom magam nálad![]()
Ha nem jön senki nem megyek én sem (Chewy?). Nem neveztem, de még gondolkodom rajta
Fotókat tehettek volna mellé..VO101_Papi írta:Máté!
Itt a szolnoki eredménylista:
http://mercator.elte.hu/~messer/szolnok ... edmeny.pdf
hetedike péntek, viszont én már csütörtökön viszem a műanyag vasakat, segíthetnél merre kell menniVO101_Popeye írta:Melyik nap?