Kimenők
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
Én meg sokat COD4-eztem mostanság hétköznap, hétvégén meg állandóan NateDognál iszunk, de kéne valamit reppenni mostmár aztán.
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
- VO101_Tom
Mi (Tibi, Papi, Sanyo, Morti meg én) Armázunk. Nem próbáljátok ki valamikor?

- VO101_RatBaG
még mindig csak külföldről rendelhető?VO101_Tom írta:Mi (Tibi, Papi, Sanyo, Morti meg én) Armázunk. Nem próbáljátok ki valamikor?
- VO101_Tom
letölthetőVO101_RatBaG írta:még mindig csak külföldről rendelhető?VO101_Tom írta:Mi (Tibi, Papi, Sanyo, Morti meg én) Armázunk. Nem próbáljátok ki valamikor?

-
nekem most nincs felrakva,de lehet visszapakolom..
amúgy ez is letöltött..
amúgy ez is letöltött..
-
- Site Admin
Hivatalosan vásárolt dolog, innen: http://www.sprocketidea.com/zencart/ind ... faa5b511a1VO101_Caligula írta:amúgy ez is letöltött..
Lassan megérne egy saját topikot, szerintem.

"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
ja ja. Úgy értem, hogy letölthető verzióban vettük meg. Van kipróbálásra szánt változat is, de az tényleg szó szerint csak kipróbálásra jó - a nem erdeti játékot 10 ből 8 szerver nem engedi be. Játszani lehet vele, csak 20 perc megy el azzal, hogy belépsz, betölt, majd kidob, hogy rossz a cd kulcs. 5 vagy 8 e ft, nem horror, és ez a játék meg is éri ezt a pénzt (Queens Gambit kieggel együtt).

-
Hol toljátok és mikor?VO101_Tom írta:Mi (Tibi, Papi, Sanyo, Morti meg én) Armázunk. Nem próbáljátok ki valamikor?
Melyik verziót? (Evolution, Berzerk stb.)
Mennék én is.
Storm
- VO101_Tom
Szinte mindíg Evolution, mostanában Hohei Evolution. FFPIU vagy Bierhalle szervereken legtöbbször, de van, hogy olyan szerverre megyünk, ahol kevesen vannak, így több célpont marad 
Időpont nincs, messengeren szoktuk megbeszélni, hogy mikor megyünk, de ha TS-en látod TB-t, Papit, Sanyot, Mortuust vagy engem, az mostanában Armát jelent
Gyere TS-re, ha látsz minket fent (pumaszallas főoldalon a TS viewer is ezt a TS szervert mutatja). Verzio 1.08.

Időpont nincs, messengeren szoktuk megbeszélni, hogy mikor megyünk, de ha TS-en látod TB-t, Papit, Sanyot, Mortuust vagy engem, az mostanában Armát jelent

-
Köszi Tom, majd sasolom a TS-t 

Storm
-
- Site Admin
Ma indulunk Ausztriába, előreláthatólag jövő hét csütörtökön jövünk haza. Addig jók legyetek.
Sanyo out
Sanyo out
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
werzióval is játszható? vagy csak legal?VO101_Tom írta:Szinte mindíg Evolution, mostanában Hohei Evolution. FFPIU vagy Bierhalle szervereken legtöbbször, de van, hogy olyan szerverre megyünk, ahol kevesen vannak, így több célpont marad
Időpont nincs, messengeren szoktuk megbeszélni, hogy mikor megyünk, de ha TS-en látod TB-t, Papit, Sanyot, Mortuust vagy engem, az mostanában Armát jelentGyere TS-re, ha látsz minket fent (pumaszallas főoldalon a TS viewer is ezt a TS szervert mutatja). Verzio 1.08.
- VO101_Tom
Ezt sanyo tudná megmondani, mert övé a szerver (mostanában saját szeveren megyünk, több marad alapon
), de ha jól tudom az a verzió, amivel mi játszunk, azt már nem lehet neten játszani, csak ha eredeti.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
értem.VO101_Tom írta:Ezt sanyo tudná megmondani, mert övé a szerver (mostanában saját szeveren megyünk, több marad alapon), de ha jól tudom az a verzió, amivel mi játszunk, azt már nem lehet neten játszani, csak ha eredeti.
-
- Site Admin
Eredeti, 1.14.VO101_NateDog írta:werzióval is játszható? vagy csak legal?
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Im back. Kb. 1500km vezetés, 5 nap, ebből 2 esős (sétának indult túlélőtúra), sok szép táj, séta egy gleccseren, priceless.
Ha véletlenül nem dobom be a katonanadrágom "rossz idő esetére", akkor rövidgatyában rohangálhattam volna mindehol, mert a farmerom bizony itthon maradt. Felteszek majd 1-2 képet.

"In thrust we trust!"

-
Sziasztok Pumák és a többiek!
Ezer éve nem írtam és nem olvastam a fórumot.
Először is ha még valaki nem tudná (mivel nem jelentettem be)
Jelentem alássan, sikeresen megnősültem
És még mindig élek
Egyébként dolgok ahogy eddig, még mindig London és környékén garázdálkodunk.
Kicsit végigfutom a fórumot, mik történnek mostanság.
Repül valaki még a csapatból IL2-vel? Én nagyon ritkán felnézek Lobby-ra de csak pár rövid dogfight-ra valami láma szerveren:)
Shadow-val találkoztam nem rég, lebeszéltük hogy beverünk pár sört valamikor. 3 év után ez is sikerült:)
Párommal már törzsvendégek vagyunk a Duxford Flying Legends Show-n évi 2x, nem lehet megunni...
Na üdv mindenkinek,
Wick
Jelentem alássan, sikeresen megnősültem

És még mindig élek

Repül valaki még a csapatból IL2-vel? Én nagyon ritkán felnézek Lobby-ra de csak pár rövid dogfight-ra valami láma szerveren:)
Shadow-val találkoztam nem rég, lebeszéltük hogy beverünk pár sört valamikor. 3 év után ez is sikerült:)
Párommal már törzsvendégek vagyunk a Duxford Flying Legends Show-n évi 2x, nem lehet megunni...
Na üdv mindenkinek,
Wick
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
omgVO101_HWick írta:Sziasztok Pumák és a többiek!
Jelentem alássan, sikeresen megnősültem![]()
És még mindig élek![]()
Na üdv mindenkinek,
Wick

- VO101_Sheriff
Má megin Wick
)))
Mindenesetre gratulálok!

Mindenesetre gratulálok!
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_HWick írta:Sziasztok Pumák és a többiek!
Jelentem alássan, sikeresen megnősültem![]()
És még mindig élek![]()
Na üdv mindenkinek,
Wick
Another bites the dust

Gratulálok!!!