(Vic formation, èn leszek a 3-as, azaz a bal kísèrő)

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Ti már itthon vagytok? Végleg vagy csak hazalátogatás?VO101_MMaister írta:Valaki jon esetleg holnap Budaorsre, repulonapra?
Igen, itthon vagyunk, felszamoltuk az eszaki bazist:) 1 hete vagyunk uzemszeruen itthon Budapesten, eddig a koltozes, pakolas, nyaralas koroket toltuk.VO101_Tom írta:Ti már itthon vagytok? Végleg vagy csak hazalátogatás?VO101_MMaister írta:Valaki jon esetleg holnap Budaorsre, repulonapra?
Merre vagytok? XI.ker, vagy másik rész?VO101_MMaister írta:Igen, itthon vagyunk, felszamoltuk az eszaki bazist:) 1 hete vagyunk uzemszeruen itthon Budapesten, eddig a koltozes, pakolas, nyaralas koroket toltuk.VO101_Tom írta:Ti már itthon vagytok? Végleg vagy csak hazalátogatás?VO101_MMaister írta:Valaki jon esetleg holnap Budaorsre, repulonapra?
Sor valamikor?
Igen, XI. , visszatertunk mint a boomerangVO101_Sheriff írta:Merre vagytok? XI.ker, vagy másik rész?VO101_MMaister írta:Igen, itthon vagyunk, felszamoltuk az eszaki bazist:) 1 hete vagyunk uzemszeruen itthon Budapesten, eddig a koltozes, pakolas, nyaralas koroket toltuk.VO101_Tom írta:Ti már itthon vagytok? Végleg vagy csak hazalátogatás?VO101_MMaister írta:Valaki jon esetleg holnap Budaorsre, repulonapra?
Sor valamikor?
Andival megyünk, +öcsém családja a két gyerekkel.VO101_Mate írta:Börgöndre is menjetek, ott Gripen demo is lesz
Ez lett volna a következő kérdésVO101_MMaister írta:Sor valamikor?
Műsor is volt vagy csak 1-2 áthúzás?VO101_Sanyo írta:VO101_Máté, avagy DSCF0101.JPG kép a Fuji HS10-ből. Általam alig használt kamera, ide-oda ficergő Gripen, sajnos csak ennyit tudtam kihozni belőle. Nagyon büszke vagyok rád Máté, ha nem lett volna Ákos unokaöcsim a nyakamban, fel-le ugráltam volna mint egy kisgyerek.![]()
![]()
A felhőzet nem tett lehetővé sok mindent és gondolom Máténak is kell még idő. Orsózások, felhúzás/leborítás, kis sebességű repülés. Bogi unokahugim befogta a fülét, Ákosnak "a nagyon hangos gép" volt.VO101_Sheriff írta:Műsor is volt vagy csak 1-2 áthúzás?
Na az jóVO101_Sanyo írta:A felhőzet nem tett lehetővé sok mindent és gondolom Máténak is kell még idő. Orsózások, felhúzás/leborítás, kis sebességű repülés. Bogi unokahugim befogta a fülét, Ákosnak "a nagyon hangos gép" volt.VO101_Sheriff írta:Műsor is volt vagy csak 1-2 áthúzás?
Máté király vagy!!!VO101_Sanyo írta:VO101_Máté, avagy DSCF0101.JPG kép a Fuji HS10-ből. Általam alig használt kamera, ide-oda ficergő Gripen, sajnos csak ennyit tudtam kihozni belőle. Nagyon büszke vagyok rád Máté, ha nem lett volna Ákos unokaöcsim a nyakamban, fel-le ugráltam volna mint egy kisgyerek.![]()
![]()
Zeltweg:VO101_NateDog írta:Máté király vagy!!!