Pénteken délután négytől, vagy szombat délelőtt lenne nekem jó.
Vagy még jövőhét kedd.
Tudsz adni valami kontaktot?
A számom: haminc2201170
+ facebook üziben is elérhető vagyok.
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Egyelore a tiszan vagyok holnapig, utana meg vadaszni eszakon a hetvegen, Mondjuk holnap talan le tudjuk boltolni ha visszaerek rad csorgok holnap es ledumaljuk.VO101_Mate írta:Pontosítok, holnap szabin leszek, az egèsz nap jó.
Ha rajta van Matt Damon felismerhető ujjlenyomata, akkor adok érte 200-at. Ha nem, akkor nem kell...VO101_HWick írta:Hello mindenkinek,
Van egy Thrustmaster Warthog Hotas elado,
A dolog erdekessege, hogy a darab a the Martian cimu filmben szerepelt, Matt Damon kezei kozott, Egyebkent hasznalva nem volt egy rovid proban kivul. Unokatesomnal hevert a polcon, segitek neki elpasszolni, en amennyit repulok, tokeletes az X52-esem.
Eredeti dobozzal gyonyoru allapotban.
http://www.thrustmaster.com/products/hotas-warthog
Jelezzetek ha valakit erdekel, az ar 70.000Ft
Udv,
Wick
VO101_Mate írta:Hamarosan az èn ujjlenyomatom lesz rajta, na azèrt mennyit adsz?
Ahogy Papi mondja... Két pofont, mert tönkretettél egy ilyen ereklyét!VO101_Mate írta:...na azèrt mennyit adsz?
Valojaban csak 65:)VO101_Tom írta:Ennyiért KG13 formájú, HALL szenzoros joy egész jó ajánlat, a tetején a hat switch meg ötletes. Ha tényleg ~70 euro, akkor én fogok venni egyet, köszi a tippet
Ez force feedbackes vagy nem? A dizájn tetszik!VO101_Tom írta:hol lehet rendelni? Az angol nyelvű részen a joyt nem is mutatják...
Ez egy Lengyel piacra szant atbrandelt Gladiator. Meg friss a cucc, valoszinuleg hamarosan ott lesz az angol oldalon is.VO101_Tom írta:hol lehet rendelni? Az angol nyelvű részen a joyt nem is mutatják...
Igen, a bot X-Y tengelye. A többi potmétert használ.VO101_NateDog írta:Köszi az infókat! A G940 ezekszerint hall szenzoros?