Nálam meg szakmai ártalomVO101_Sanyo írta:Kösz, javítva.Annyi mindent írok annyiféléről, hogy egy kis figyelmetlenség és teljesen mást írok le, mint amit eredetileg akartam.

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Nálam meg szakmai ártalomVO101_Sanyo írta:Kösz, javítva.Annyi mindent írok annyiféléről, hogy egy kis figyelmetlenség és teljesen mást írok le, mint amit eredetileg akartam.
A többi már csak némi szabadidőn és az időnként a neten is kapható apró alkatrészeken múlik
Hello,77.PX_Drebil írta:Hát végig gondoltam.
Tehát a két öntvény fél, plusz a ravasz,hozzá a tengely és a , rugó, bilincs, csavarok, mikrokapcsolók stb. Minimum 30db megrendelés esetén az előállítás 30-50 ezer HUF/db az X52 est nem számoltam bele. Természetesen ez előkalkuláció és önköltségi árral kalkuláltam.
Kb ennyi Üdv: Drebil
QrvajóVO101_MMaister írta:Tervezgetem ala a mechanikat. A hengerek nem potik hanem rotacios csillapito egysegek. Csak legyen aki legyartja![]()
Kicsit szerintem eltúloztad ezt a szerkezetet, kolléga.VO101_MMaister írta:Tervezgetem ala a mechanikat. A hengerek nem potik hanem rotacios csillapito egysegek. Csak legyen aki legyartja![]()
Ezt így a pontos méretek, anyagminőség és a rugóerő ismerete nélkül levágod? Respect!VO101_Lecsó írta:Kicsit szerintem eltúloztad ezt a szerkezetet, kolléga.VO101_MMaister írta:Tervezgetem ala a mechanikat. A hengerek nem potik hanem rotacios csillapito egysegek. Csak legyen aki legyartja![]()
De nem baj, mert ha egy tank véletlenül átmegy rajta, akkor sem lesz semmi baja.
Meg lehetne csinalni. Kivenni pl. egy sidewinder FFB2-es vezerlot, a jeleket jelerositovel megkuldeni es raengedni erosebb szervomotorokra.VO101_Tom írta:Király
FF nem lesz benne?