SOW, AWC Public Missions

Online hadjáratok

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

Válasz küldése
Avatar
VO101_Tom
Hozzászólások: 5388
Csatlakozott: 2007.10.24. 09:03

Ebbe a topikba fogom írni a Farberék üzemeltette 7/24-ben futó public szerverrel kapcsolatos infókat.

Először is, a Dunkerque-i missionból kiveszik az E-4-est, mivel az májusban még nem volt szolgálatban (Kürfürst, ha az ellenkezőjéről van valami papírod, akkor írd plíz, a mi forrásaink szerint az E-4 csak júniusban, a BoB kezdetén került a csapatokhoz). Ezen ne lepődjetek meg. Emellett viszont az angoloknak sem lesz egy gépen sem CSP propeller (azt De Havilland csak júniusban kezdte kifejleszteni), és a Spitfire-ek csak Angliából szállhatnak fel (IIa természetesen nem lesz) - ez lehet, hogy eddig is így volt, igazat megvallva nem is néztem, de ezentúl figyeljünk erre is (ha már történelmi a planeset, az ne csak a németekre vonatkozzon).

Rövidesen fog indulni egy "Fall of France: Battle of Abbewille" küldetés is, ami – mily meglepő – az Abbevilli csata alapján készült. Ebben a plansettel is volt kis kötélhúzás, a végeredmény az lett, hogy Farber agya elborult kicsit (hozzáteszem jogosan), és a németeknek csak E-1 választható. Ennek oka, hogy a köcsög kis Ospreyék annyit rinyálnak az E-3, E-4 miatt, hogy muszáj megmutatni nekik, a Hurri akkor is egy fos marad, ha csak E-1 van ellene. Szóval mindenki figyeljen rá, hogy keményített magvas páncéltörő legyen tárazva (S.m.K.H.), és ahol lehet, ott PK-ra kell menni :sgapgrin:

Közben nagy üzemmel készül az új menürendszer ezekhez a küldetésekhez, amikben olvasható lesz a csaták történelmi háttere és a clod küldetés részletes briefingje is. Lesz zoomolható, nagy felbontású térkép is, valamint részletes egyéni és század stat. Ezek mellett lehetőség lesz arra, hogy a tartalomnál például magyart választva mindezeket magyarul olvashassuk. A küldetés csomagok nem változnak olyan gyakran, hogy ez gond lenne (Magyar mellett cseh, lengyel, német, orosz, stb nyelvek is választhatók lesznek).
Kép
Válasz küldése