Tomék régebben megpróbálták, de süket fülekre találtak! Inkább képesek voltak hazudni, és a saját igazukat bizonygatták, mindig olyan doksikat szedtek elő mindig amit valahogy addig csűrtek csavartak, mig kicsit rá tudták huzni a saját igazukat! Függetlenül attól hogy sokan azt mondták, hogy ez nem így van! Ők azt mondták de ígyvan és vita lezárva olyan szinten, hogy a Topicot is lezárták a vitával együtt! egyszerüen meg sem hallgattak!!! ha szóvá tetted tényleg rád szóltak, hogy fejezd be a negatív hozzállást! Sőt a metacriticen fizetett pozitiv szavazóik voltak!hq_Reflected írta:Nocsak...valaszoltak hogy rajta vannak a huto teman, megvizsgaljak, es ha tenyleg igy van, kijavitjak.
Emellett kiadtak a kovi patch preview-jat, amiben kijavitottak a flap iddqd-t es allitolag nagyon jo lett. Meg a vegen osszeszedik magukat....
Mindenesetre most egy ideig az F-14-est nyuzom fsxben tacpackkal:)
Az volt a gond, hogy mikor azt mondták, hogy szinte kész a játék az FM 98 % -on itt már nincs is mit nagyon javitani a gépeken, hát akkor te a német gépek ugy repültek, hogy csak NA...!!! Komolyan mondom még az ilyen totál amatörök is érezték, hogy így nem repülhetnek a gépek, komolyan mondom tényleg látványos volt furcsa repülésük! Nem tudom miata vagy benne ebben a BOS ban én megvettem életem legdrágább játékát és még szinte a legelején, ne érts félre nem leszólni akaralak, mert nagyra tartom a munkásságod, nagyon tetszenek a skinjeid, és én nem is olyan tudományosan közelitem meg a játékot mint te, hogy statisztikát csinálok doksikat bujok mint te, egyszerüen csak éreztem, hogy így nem repülhetnek ezek a repcsik! Most nem ilyen nüansznyi dolgokra gondolok, hogy 10 km/h val lassabb ez vagy az gép, egyszerüen csak látványos elbaszásokra értem, hogy a Messernek ha előre nyomod a botot hanyatvágja magát, ezen is skat javítottak bár nem ismerték be, régebben még szinte a kezdeteknél ugy képzeld el ugy mentek a repcsik, hogyha előre hátra mozgattad a botot akkor ment egyenesen nem föl -le hiába bólintott fel és le semmi csak előre! Lenne még több dolog is csak már nem akarom leirni megint! Mint már említettem valóban nem folytam bele a témába mint te vagy Tom, egyszerüen csak mint laikusnak is feltünő dolgokrol irtam most. De a legrosszabb az egészben hogy a 777 kézzel lábbak próbálja megszüntetni a negatív kritikákat, néha már-már ovis szinten csinálja! de erről Tom többet tudna mondani ha nem unja már, mert már Ő iis többszer leírta itt!
Máskülönben Reflected ne hagyd abba, mert szerintem sokat teszel hozzá a játékhoz mind a skinekkel, mind pedig béta teszterségeddel, csak tudomásul kell venni, hogy a 777-nél így mennek a dolgok!
Amúgy tényleg egy nagyon jó szim lehetne belőle.