SOWC küldetések

Online hadjáratok

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

Magyar idő szerint 21:00-kor kezdünk. 20:30-ra legyen mindenki TS-en!
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Hát ez nekem gyors volt... :evil: Rá kellene jönni miért dob ki az elején. Hétfőn bejelentem az invitelnek hogy szar a modemem.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Nem lehet hogy a routeren nincs valami jól beállítva?
VO101_Sheriff

Ma este lesz valami, mert lehet jönnék én is.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
Herr Laca

VO101_NateDog írta:Nem lehet hogy a routeren nincs valami jól beállítva?

Mekkora a pindged? Máshol is csinálja,mert nekem néha ATAG-on előfordult ,bár mostanában nem tapasztaltam.
Baszd a falhoz aztán csak helyrejön amúgy:)
VO101_Tom

Én mindenképp kihúznám, és újraindítanám az egészet most. Hátha a reboot-hoz van köze. Az, hogy a TS nem dob le, az nem jelenti azt, hogy a neted nem szakadt meg rövid időre. Lehet a clod kisebb kieséssel is kidob, a TS nem. Emlékszem, hogy il-2-ben is volt néha ilyen gond, ott a szolgáltató volt a ludas (naponta egyszer új IP-t osztott ki, hogy otthoni gépről szervert ne üzemeltethess).

Este meg tényleg azt kell csinálni, hogy te csak akkor csatlakozol, amikor mi elindulunk a kísérettel.
Kép
VO101_Tom

VO101_Sheriff írta:Ma este lesz valami, mert lehet jönnék én is.
Lesz, de ha kérdésed van CloD-dal, akkor azt még előtte tedd fel, este nem lesz idő controlst állítgatni meg mesza üzemeltetést magyarázni. Repkedj délután sokat, ott a Repka szerver, vannak ikonok, látod majd hogy a kontaktokat hogyan lehet észrevenni, célozni, satöbbi. E-1 vagy E-3-at használj, este valszeg azt kapsz.
Kép
VO101_Sheriff

VO101_Tom írta:
VO101_Sheriff írta:Ma este lesz valami, mert lehet jönnék én is.
Lesz, de ha kérdésed van CloD-dal, akkor azt még előtte tedd fel, este nem lesz idő controlst állítgatni meg mesza üzemeltetést magyarázni. Repkedj délután sokat, ott a Repka szerver, vannak ikonok, látod majd hogy a kontaktokat hogyan lehet észrevenni, célozni, satöbbi. E-1 vagy E-3-at használj, este valszeg azt kapsz.
Felszállással nincs gond (leszállásnál még akad : 8-) ), van 1-2 dolog amit még be kell állítanom, de az már csak apróság.
VO101_tvr

Ma este is 9-kor lesz az indulás?
VO101_Tom

VO101_tvr írta:Ma este is 9-kor lesz az indulás?
Igen, és valszeg ez lesz a továbbiakban is.
Kép
Savas

Bontsd a kapcsolatot, és és csatlakoztasd újra. Ilyenkor kapsz egy új IP címet. (ez csak akkor működik, ha ADSL-ed van.) Hátha ezután nem bontja a kapcsolatot 21:14-kor.
Garancia nincs rá, hogy működik, de egy próbát megér.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:
Én mindenképp kihúznám, és újraindítanám az egészet most. Hátha a reboot-hoz van köze. Az, hogy a TS nem dob le, az nem jelenti azt, hogy a neted nem szakadt meg rövid időre. Lehet a clod kisebb kieséssel is kidob, a TS nem. Emlékszem, hogy il-2-ben is volt néha ilyen gond, ott a szolgáltató volt a ludas (naponta egyszer új IP-t osztott ki, hogy otthoni gépről szervert ne üzemeltethess).

Este meg tényleg azt kell csinálni, hogy te csak akkor csatlakozol, amikor mi elindulunk a kísérettel.
Nincs valami log file amiben ez látszódna?
Nem a csatlakozással van a gond. Egyszer az elején mindenképpen megszakad, hiba jövök később. Ha utána megint jövök akkor meg már jó.
VO101_Tom

Beszéltem Farberrel, elmondtam neki ezt a hibát, és hozzá fogja adni a szabályokhoz, hogy net hiba esetén az első 20 percben vissza szabad lépni a játékba.
Tényleg gáz, hogy ilyen dolog miatt ne tudj repülni.
De tegnap nézegettem kicsit az angolok statját, volt olyan csóka, aki 40 perc repülés után újraindult, majd repült még 30 percet, mindannyiszor lőtt pár gépet. Szal biztos, hogy a szigorítás ez miatt lett hozva...
Kép
VO101_Tom

20:30-kor megyünk át SOWC TS-re, a Teamspeak ugyanaz lesz mint legutóbb:
IP: 85.236.100.27:24637
jelszó nincs
Default channel: MKHL
Előtte a 77-es TS-en gyülekezünk.

A gépeket majd indulás előtt, a létszám ismeretében osztjuk el. Aki első bevetésre jön, E-3-ra számítson alapból.

A mai bevetés ez lesz:
Image

A számunkra kiosztott repülőtér Coquelles, vagyis Calais nyugat:
Image

Felszállásnál nagyon figyeljünk egymásra és lehetőleg a felszállópályát használjuk!
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:Beszéltem Farberrel, elmondtam neki ezt a hibát, és hozzá fogja adni a szabályokhoz, hogy net hiba esetén az első 20 percben vissza szabad lépni a játékba.
Tényleg gáz, hogy ilyen dolog miatt ne tudj repülni.
De tegnap nézegettem kicsit az angolok statját, volt olyan csóka, aki 40 perc repülés után újraindult, majd repült még 30 percet, mindannyiszor lőtt pár gépet. Szal biztos, hogy a szigorítás ez miatt lett hozva...
köszi. De akkor is jó lenne rájönni mi lehet a baj.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Hogy sikerült a küldi vasárnap?
VO101_Sheriff

VO101_NateDog írta:Hogy sikerült a küldi vasárnap?
Vót má jobb is :mrgreen:
Kicsit meglepődtem, hogy a spitek kb 8000-ről estek a nyakunkba, elsőre el sem hittem, másodjára meg már lőttek 8-) A francia partok előtt megállt a hajtómű, szal ugrottam.
Többiek lőttek egy párat.
VO101_HWick

Sziasztok,

Het masodik feletol jovok szoktato repulesekre es hetvegen csatlakozom a bandahoz a campanyban is. Tom rendesen felcsigazott tegnap este:)

Jok legyetek,

Wick
VO101_Sheriff

VO101_HWick írta:Sziasztok,

Het masodik feletol jovok szoktato repulesekre es hetvegen csatlakozom a bandahoz a campanyban is. Tom rendesen felcsigazott tegnap este:)

Jok legyetek,

Wick
Gyere csak, én is az online campaign miatt repülök, már-már visszajönnek a régi bevetések érzései, csak kéne még pár Puma :D
VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Hogy sikerült a küldi vasárnap?
A SpitIIa bevezetése megtette hatását (angolok eddig azért sírtak, hogy legyen 100 oktános, most azért, hogy ne legyen. Egy nagy pofon, az kéne nekik. Hisztis pöcsök :icon_crazy: ), na, szóval a Spitek 6000 fölött jöttek be. Eleinte rendben ment minden, lőttünk pár gépet (nem velünk kezdtek foglalkozni, és hamar alánk kerültek), de egyre többen lettek. Én egy rácsapásnál túlhajtottam az E-1-est, haza kellett mennem, rendben leszálltam. Lőttem másfél gépet, meg megcincáltam egy harmadikat. A küldi egyébként részünkről teljesen jó volt, különösen úgy, hogy Sheriff és Kürfürst első, Tibi második, Tvr harmadik online bevetését repülte 8-) (Ja, Isegrim ezzel visszakerült aktív szolgálatba :) ), de ezt a külön csatira vonulást szerintem nem fogjuk bevezetni (Pogiéktól külön csatira mentünk, hogy ne legyen 12 géppel nagy hangzavar, de teljesen elvesztettük egymást). Legközelebb nem háromnegyedkor, hanem szigorúan félkor megyünk át sowc TS-re, és kiosztjuk a géppárokat, beállítjuk a whispereket rendesen.
Kép
Válasz küldése