SOWC küldetések

Online hadjáratok

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_tvr

Nálam a városok felett (pl Folkestone) zavaró mértékben esik az FPS, simán 20 alá is akár. A szemem eléggé zavarja. Mit kellene állítgatni, hogy jobb legyen? SOW és ATAG repüléseken az épületek mennyisége és kidolgozottsága nem fontos paraméter.

A Buildings Detail 'very low'és az Amount 'low' beállításaival egész jól orvosolható a dolog. 35-40 FPS az eredmény .
VO101_Tom

ATAG-on nézted küldi közben, vagy offline?
Kép
hq_Reflected

Srácok, szükségem lenne egy kis segítségre a 109 E-3 -at illetően.

-Mennyire nyitjátok az olajhűtőt? tapasztalatom szerint 10%-ra bőven elég.Nagy a légellenállása?

- Radiátor - a tekerés miatt nehéz megmondani mennyire van nyitva. A jobb szélső műszer a hűtő hőmérséklet ugye? hány fok körül tartjátok, és kb mennyire érdemes nyitni a radiátort?

- légcsavar állásszög: mi az optimális fordulatszám emelkedéshez, légiharchoz illetve folyamatos repüléshez? Állandóan állítgatjátok, vagy van egy órajel amire beállítjátok légiharcnál?

- Leszállásnál csak a földetérés előtt, kilebegtetéskor kapjátok le teljesen a gázt? Spittel egyszerűbb 0 gázon besiklani, a Messzereket keményebben odavágom...

Előre is köszi!
VO101_NateDog
Kapcsolat:

hq_Reflected írta:Srácok, szükségem lenne egy kis segítségre a 109 E-3 -at illetően.

-Mennyire nyitjátok az olajhűtőt? tapasztalatom szerint 10%-ra bőven elég.Nagy a légellenállása?

- Radiátor - a tekerés miatt nehéz megmondani mennyire van nyitva. A jobb szélső műszer a hűtő hőmérséklet ugye? hány fok körül tartjátok, és kb mennyire érdemes nyitni a radiátort?

- légcsavar állásszög: mi az optimális fordulatszám emelkedéshez, légiharchoz illetve folyamatos repüléshez? Állandóan állítgatjátok, vagy van egy órajel amire beállítjátok légiharcnál?

- Leszállásnál csak a földetérés előtt, kilebegtetéskor kapjátok le teljesen a gázt? Spittel egyszerűbb 0 gázon besiklani, a Messzereket keményebben odavágom...

Előre is köszi!
-Teljesen, nem veszem észre hogy számítana
-Szárnyon van egy pálca látni hogy mennyire nyitott, 94-97 fok 110 felett baj lesz!
-2400, folyamatos 2200, állítani kell mint egy "sebváltót" a kocsiban
VO101_MMaister

VO101_NateDog írta:
hq_Reflected írta:Srácok, szükségem lenne egy kis segítségre a 109 E-3 -at illetően.

Előre is köszi!
-Teljesen, nem veszem észre hogy számítana
-Szárnyon van egy pálca látni hogy mennyire nyitott, 94-97 fok 110 felett baj lesz!
-2400, folyamatos 2200, állítani kell mint egy "sebváltót" a kocsiban
- Olajhuto 10-20% eleg
- Vizhutot en ugy lovom be, hogy egy teljes fordulatot zarok a karon ( a full nyitottbol), ugy hogy az felfele alljon. Meg soha nem sult meg igy a motor.
- Ahogy Nate irja, 2400 az optimalis fordulatszam, erre kell folyamatosan allitgatni az allasszoget a sebesseg fuggvenyeben. Utvonal repuleshez lejjebb lehet tekerni 2100-2200-ra.
- Leszallasnal be lehet siklani alapjaraton, de eleg meredek a besiklasi szog kell, hogy tartsd a 200-220km/h-s sebesseget nyitott ivelokkel es 12:00-s legcsavar allasszoggel. A szog megtoresenel legyen 200km/h sebesseged, ebbol szepen ki lehet a meredek szoget lapositani, es kilebegtetni a 3-pontos leszallasig.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Ott a szárnyon a vízhűtés visszajelző pálcája mindkét oldalon, azon egyértelműen látni a hűtő állását. Én az E3-at 1/2-re nyitom, az E4-et 3/4-re, mert szerintem jobban melegszik a VÉGSŐ patch óta. Nem szokott így semmi gond lenni, 10-15 km/h óra sebesség csökkenést tapasztaltam de túlzottan nem ástam bele a témába. De pár oldallal lejjebb pont megtárgyaltuk ezt a témát...
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Ja és melegedésnél hallani-ha jó a fülesed- ahogy "perceg" a hűtő. Akkor azonnal nyiss!
VO101_tvr

VO101_Tom írta:ATAG-on nézted küldi közben, vagy offline?
Még csak OFFLINE - tegnap Dunkirk-i csta volt az ATAG-on :-D és a francia városok felett én nem éreztem a korábbi esést.
ONLINE rosszabb eredményt vársz?
VO101_Tom

VO101_tvr írta:ONLINE rosszabb eredményt vársz?
Mindenképp. Sok humán gép, amiknek a CEM is bonyolultabb (offline kikapcsolod a CEM-et, kapsz 10 FPS-t!), rengeteg földi cél, dinamikusan változó, töltődő küldetések, ezek mind-mind sokat fog(hat)nak rajta.

De ha ATAG-on a Dunkirk küldiben nem volt gond, akkor sehol máshol sem lesz :)
Kép
VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Ja és melegedésnél hallani-ha jó a fülesed- ahogy "perceg" a hűtő. Akkor azonnal nyiss!
Ez a percegés van még? Egy-két alkalommal mikor elfelejtettem nyitni, akkor nekem nem tűnt fel, hogy ilyesmi lenne (régen volt, azt tudom). Elmegy a fordulatszám, nem húz, és már esik is szét a rendszer.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:
VO101_NateDog írta:Ja és melegedésnél hallani-ha jó a fülesed- ahogy "perceg" a hűtő. Akkor azonnal nyiss!
Ez a percegés van még? Egy-két alkalommal mikor elfelejtettem nyitni, akkor nekem nem tűnt fel, hogy ilyesmi lenne (régen volt, azt tudom). Elmegy a fordulatszám, nem húz, és már esik is szét a rendszer.
Szerintem még van, mintha a patch readmejében is említették volna? De lehet csak haluzok. De majd ha megjön a Superlux HDM 660E-m, megmondom!
VO101_Tom

VO101_Tom írta:Elkészült ez az AFBs of CLOD második, bővített változata, Sanyótól letölthető a pcpilot.hu-ról.
Itt meg a részletes leírás az 1C forumon
Egy srác tegnap írta 1C-n, €28-t fizetett azért, hogy kinyomtassa ezt a térképet. Bakker, abból majdnem 3x megvehetné a játékot 8-)
Kép
VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Szerintem még van, mintha a patch readmejében is említették volna? De lehet csak haluzok. De majd ha megjön a Superlux HDM 660E-m, megmondom!
8-)
Kép
VO101_Tom

Kint van a szombati (http://sowc.forumotion.co.uk/t158-mission-3) és a vasárnapi (http://sowc.forumotion.co.uk/t159-mission-4) briefing. Calais-től megyünk Fokestone környékére mindkét nap, hajókat bombáznak a csatornán. Vasárnap lesz kis trükközés, odafelé a bombázók tesznek kis kitérőt, hogy a vadászoknak legyen idejük megtisztítani a légteret. Szombaton még közeli kíséret, és közepes magasságú légi harcok várhatók (az angol gépek továbbra is szenvednek 4500m fölött, azalatt viszont egész jók).

Apropo, ez múltkor felmerült. Ha valaki bombázgatni akar, a 109-eseken kívül bármelyik típus korlátlanul használható. Azok külön reptérről indulnak.
Kép
VO101_Tom

A sowc oldalon regisztráljon aki még nem tette meg:
http://sowc.forumotion.co.uk/
Kép
Savas

Nyugtázva.

Az indulás időpontjáról lehet már tudni valamit?
VO101_Tom

Savas írta:Nyugtázva.
Még nem tudom, de rákérdezek Farbernél
Kép
Herr Laca

VO101_Tom írta:

Tudsz mán időpontot? Mert akkor úgy rúgok be.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Herr Laca írta:
VO101_Tom írta:

Tudsz mán időpontot? Mert akkor úgy rúgok be.
:mrgreen:
VO101_Tom

Herr Laca írta:Tudsz mán időpontot? Mert akkor úgy rúgok be.
8 vagy 9 8-)
Kérdeztem már. de még nem válaszolt. Gondolom most találják ki ők is...
Kép
Válasz küldése