SOWC küldetések

Online hadjáratok

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

A RHAF kijelölt repülőtere Coquelles.

Image
Kép
VO101_Tom

A SOWC Teamspeak elérése: 85.236.100.27:24637
Ott lesz MKHL csatorna, azt használjuk.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Hihetetlen adrenalin fröccs volt a vége, kezem lábam remeg. Sajnálom hogy Tvr-t és Safit is leszedték a végén, ott szúrtuk el hogy azt hittük egyedül van. Az egyiket leszedtem dogfightban, a másik megunta és lelépett. Nekem végig folyt a benya, akkor állt le motor amikor már gurultam. Eszméletlen jó volt!
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Tom nézz be ide légyszi és ha tudsz szólj hozzá a custom skin témához:
http://sowc.forumotion.co.uk/t106-leave ... k-here#818
Szerintem nagyon jó lenne az egyéni festések használata.
Az én angolomat kezdi meghaladni a feladat. :oops:
VO101_tvr

Zsír volt :-)
Tökéletesen sikerült szimulálnom a képzetlen első bevetéses pilóta életét. Először voltam a Csatorna térképen, így a tájékozódási pontokat gyakorlatilag szinte iskolai földrajz emlékeim alapján kellett azonosítanom. És valahogy nem éreztem a távolságokat magam körül.
A másik ami fejlesztésre szorul, az a gépek kiszúrása a távolban. Na ez gondot okozott. A bombázó kötelélet simán szem elől tévesztettem. Rádiózás alapján saját gépek Dover felett 5500-on, én ott vagyok és senkit nem találtam.
Hazamentünk, a reptér felé 5000 körül érkeztünk. Fentről teljesen béke volt lent. Tom szólt is, hogy figyeljünk, mert szabályos leszálló gépeket lelőni és lehet, hogy vicces angolok erre kóborolnak. Szépen lépcsőztünk lefelé. 1500 körül hallom, hogy Safit lelőtték. Sikerült szinte azonnal kiszúrnom a füstölő roncsot és a lopakodó Spitet. Utánaborítottam és a 6 órájában közelítettem. A nagy rádiózás során sikerült elveszítenem. Itt már gondolhattam volna, hogy nem lehetett egyedül, mert ha ő szúr ki és nem a haverja, akkor hamarabb kitérő manőverbe kezd. Ez volt az első hiba. Alig kiemelkedve keresgéltem tovább sikertelenül. Inkább a sebességben bíztam. Második hiba. Nate jelezte, hogy Calais felett a Spit. Indultam is azonnal, szólt hogy éppen őt lövi. Na mondom adjunk neki. Erre hátulról durván elkapott a másik Spit.... Azt sem tudtam mi van...
VO101_Tom

Nagyon jó volt, élveztem én is. Sajnos egy Hurkányt túl nagy sebességgel csaptam meg, E-1-el ugye sokáig kell kalapálni, mikor elmentem volna felette, késbe rakta a gépét, én meg hiába táptem a botot, beleakadtam a szárnyba. Egy rohadt AI volt radásul :/
Ma este ugyanabban az időben (21:00 Magyar idő) indul a következő küldi. Most sokkal hosszabb repülési szakasz lesz, 140 km minden tájékozódási pont nélkül. Odafelé nem is lehet full gázon menni, mert nem lesz elég üza hazáig. Hazafelé is ajánlott nagy magasságban, fél gázon repülni, azzal nagyon sok üzát lehet spórolni (50 literrel is haza lehet érni onnan gazdaságos repüléssel). A hosszú útvonal miatt a felszállást másképp kell végrehajtani, mint tegnap, amikor minden hajtómű jár, és mindenki felszállásra kész, akkor kb egyszerre szállunk fel. Főleg akkor, ha Le Havre-tól távoli repteret kapunk. Leszállásnál valszeg nem lesz gond ma, de azért figyelni kell.

Ma remélhetően lesz Dumbo, Mmaister és talán Tibi is, így akár 10-11 magyar gép is lehet a szerveren :)

A Teamspeak ugyanaz lesz mint tegnap (IP: 85.236.100.27:24637, Default channel: MKHL)

Image
Kép
VO101_Tom

VO101_tvr írta:A másik ami fejlesztésre szorul, az a gépek kiszúrása a távolban. Na ez gondot okozott. A bombázó kötelélet simán szem elől tévesztettem. Rádiózás alapján saját gépek Dover felett 5500-on, én ott vagyok és senkit nem találtam.
Gyere fel TS-re kicsit előbb (olyan 20:00 felé), és akkor megnézzük, hogy ezzel mit lehet kezdeni.
Kép
VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Tom nézz be ide légyszi és ha tudsz szólj hozzá a custom skin témához:
http://sowc.forumotion.co.uk/t106-leave ... k-here#818
Szerintem nagyon jó lenne az egyéni festések használata.
Az én angolomat kezdi meghaladni a feladat. :oops:
Azt írja Robo, hogy már próbálták ezt, két pilóta ugyanazon a fájlnéven ugyanazt a skint hiába másolta be, nem látták egymásét. A skinek letöltése viszont borzasztóan lassú, amikor egyik SoWC küldin tesztelték, 40 perc után is csak a skinek 60%-a ment át.

A skinek engedélyezése ennek ellenére jó lehet, hiszen a gyári default skinek átmennek azonnal. Az is jobb, mint a semmi. Bár, ezek a sárga orrú gépek sokat könnyítenek az észlelésen nekünk is...
Kép
VO101_Tom

Na, írtam oda én is.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:Na, írtam oda én is.
Láttam! Megpróbáljuk hogy bemásoljuk egymásnak és látjuk-e a másikét?
VO101_Tom

Indítottam a CloD-ban egy Lobby missiont, az a lényeg, hogy aki este fog repülni, az lépjen be, és hagyja, hogy a progi letöltögesse egymás skineit. Nem tudom, hogy sikerült-e meggyőzni őket, de ha lesz skin download, akkor így nekünk már lent lesz a többiek festése.
(skineket ugyanazon a néven mappába másolás nem működik, a proginak le kell töltenie. Ami a sowc szerveren tetü lassú)
Kép
VO101_Tom

Mai reppenés is állat volt, 12 magyar pilótával (Alb3rt, Dumbo, HerrLaca, MMaister, NateDog, Nesu, Pogi, Safi, Savas, TB, Tom, tvr)

Felszállás után gyülekezünk a reptér felett
Image

tvr, TB, MMaister kötelékben velem
Image

Meg is vannak a Stukák, őket kell kísérni...
Image

Savas és Albert 3 órában
Image

Itt már azért sejteni lehetett, hogy ezt ma nem az angolok nyerik (kb 30vs30-ról indult a hirig)
Image

Kötelékben hazafelé. Elöl MMaister, bal lépcsőben Pogi, jobb lépcsőben én.
Image

Kigurulás
Image

MMaister, Pogi, Nate épp leszáll
Image

Megérkezett Safi is
Image
Kép
VO101_Papi

Mikor lesz legközelebb ilyen menet?
Savas

VO101_Tom írta:Mai reppenés is állat volt, 12 magyar pilótával (Alber, Dumbo, HerrLaca, MMaister, NateDog, Nesu, Pogi, Safi, Savas, TB, Tom, tvr)

Felszállás után gyülekezünk a reptér felett...
(edit by tom: kiszedtem a képeket)
Jó kis misszió volt, nekem tetszett.
VO101_Tom

VO101_Papi írta:Mikor lesz legközelebb ilyen menet?
Jövő hét szombat és vasárnap este (elvileg) 20:00-tól Az amerikaiak nem értették a különbséget a CET és az GMT/UTC-t között, ezért "európai időnek" írták mindenhol, de GMT-re gondoltak, szal ezen a hétvégén 21:00-tól repültünk. Elvileg jövő héten már nem így lesz, tehát egy órával hamarabb, 20:00-kor van felszállás.

Kéne jönnie Papinak, Balázsnak és Wick-nek, és akkor majdnem két pumás schwarm is megvan :)
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Nagyon jó volt!
Két dolgot kellene megfejtenünk:
1.miért szakad meg mindig a netkapcsolatom az első 3 percben, utána meg jó...?
Nem lehet hogy az a baj hogy van wifi routerem?
2.skinem miért nem jelenik meg a többieknél? (a tieteket láttam)
Esetleg a skinnel nincs valami gond? (formátuma, ilyesmi)
VO101_Tom

A netre nincs tippem, a skinedből viszont tudunk csinálni egy új mentést, más névvel, hogy újra szedje le mindenkinek.
Kép
VO101_Tom

VO101_Sheriff írta:Beállítottam a joyt, pedált, trackir-t. Tom mikor lesz egy kis időd megnézni a beállításokat?
Nocsak. Üdv a klubban 8-)
Akár ma este is. Steamen vegyél fel friend listbe, akkor látod mikor vagyok gépnél, és látod, hogy a többiek is mikor vannak online.
Kép
VO101_Tom

Ma este is szétcsaptunk ATAG-on, lőttünk vagy 15 gépet 8-)

Tom-Pogi-Dumbo-Savas... tvr épp lemaradt valahol :icon_crazy:
Image
Kép
VO101_MMaister

Nekem meg este, repules kozben elvalt egy forrasztas a Cougar egyik potijanak labanal. Egyszer csak balra csurt a gep aztan ugy is maradt. A pakam viszont el van asva valahol :evil:
Válasz küldése