Iron Front – Liberation 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
na mi van? eddig tartott a lekesedés? nekem már megvan, kicsit unalmas egyedül a muszkát írtani 

- VO101_Mortuus
Nekem még nincs rá manim 

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
Van dobozos is?
Gépigénye maradt az ARMA-é?
Gépigénye maradt az ARMA-é?
- VO101_Tom
Papi. Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni? Iron Front sg fórumban sokan szidják...

-
Háááát nem tom Tom, multiban valamiért nem az igazi, álandóan leszakad a szerverről stb. Eddig csak egyszer sikerült olyan helyre bemennem, ahol érdemben lehetett játszani is, az jó volt. Nincsenek a modern kütyük, ha remeg a kezed az egéren, akkor nem találsz el semmitVO101_Tom írta:Papi. Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni? Iron Front sg fórumban sokan szidják...

- VO101_RatBaG
közben csendben megemlíteném, hogy a red orchestra 2 is most kap/fog kapni valami nagy updatet. állítólag mintha kicserélték volna. meg nagy tankos mapok is jönnek újak, ha nem tévedek...
- VO101_Tom
Játékmodok? Ha van jó játékmód, akkor 4-5-en saját hosttal is jót lehet játszani.VO101_Papi írta:Háááát nem tom Tom, multiban valamiért nem az igazi, álandóan leszakad a szerverről stb. Eddig csak egyszer sikerült olyan helyre bemennem, ahol érdemben lehetett játszani is, az jó volt. Nincsenek a modern kütyük, ha remeg a kezed az egéren, akkor nem találsz el semmitVO101_Tom írta:Papi. Mik a tapasztalatok? Érdemes megvenni? Iron Front sg fórumban sokan szidják.... Remélem hamarosan jók lesznek a szerverek is, és mehet majd a nagy öldöklés! Igazán hangulatos az utcai harc MP40-el

-
Vannak játékmódok, de még igazából nem tapasztaltam ki, hogy melyik micsoda. Nagyjából olyanok mint az sima ARMA-ban.
Tegnap sikerült egy működő szervert találnom, ahol jó kis városfoglalós pálya volt humán orosz ellen,van hangulata ezekkel a fegyverekkel, környezettel. Viszont sajnos mindenki csak vaktában megy előre, nincs igazi csapatmunka, pedig jó lenne, sok az orosz tank, a T 34-es egy köcsög csörömpös, kinyír mint a szar. A páncélschrekkel viszont elég nehéz célozni, még közelre is, nekem eddig mind fölé ment, és egy találatot nem is biztos, hogy megérez a csörömpös. Figyelni kell, hogy motort vagy lánctalpat találj elsőre. Szemből nem is érdemes próbálkozni. Viszont bosszantóak a mesterlövészek, ügye elég kevés ilyen fegyvert ad, viszont akinek jut az tud írtani rendesen. A Kar 98-as jó puska, az MP44-es is utcai harcban. De ha van elszórva, akkor gyorsan fel kell markolni egy orosz PPS-t.
Tegnap sikerült egy működő szervert találnom, ahol jó kis városfoglalós pálya volt humán orosz ellen,van hangulata ezekkel a fegyverekkel, környezettel. Viszont sajnos mindenki csak vaktában megy előre, nincs igazi csapatmunka, pedig jó lenne, sok az orosz tank, a T 34-es egy köcsög csörömpös, kinyír mint a szar. A páncélschrekkel viszont elég nehéz célozni, még közelre is, nekem eddig mind fölé ment, és egy találatot nem is biztos, hogy megérez a csörömpös. Figyelni kell, hogy motort vagy lánctalpat találj elsőre. Szemből nem is érdemes próbálkozni. Viszont bosszantóak a mesterlövészek, ügye elég kevés ilyen fegyvert ad, viszont akinek jut az tud írtani rendesen. A Kar 98-as jó puska, az MP44-es is utcai harcban. De ha van elszórva, akkor gyorsan fel kell markolni egy orosz PPS-t.
- VO101_Tom
Estére valszeg meglesz nekem is, kipróbáljuk közösen?VO101_Papi írta:Vannak játékmódok, de még igazából nem tapasztaltam ki, hogy melyik micsoda. Nagyjából olyanok mint az sima ARMA-ban...

- VO101_Mortuus
Nnna, asszem beszerzem oszt megpróbálok időt szakítani rá.

- VO101_Mortuus
Máris van hozzá peccs? 

- VO101_Tom
Steames verzió alapból 1.02, azt nem kell peccselni.
Tesztelgettem kicsit ezt az ájronfrontot, nekem tetszik. Az Armához képest tényleg jobbak a járművek sérülései, pl jeep-el csapattam át a mezőn, nekimentem egy fának, és letört az első ablakkeret, amit aztán el is hagyott. A szétlőtt tankok alkatrészei külön-külön életet élnek, amiről az egyik videóban is volt szó. Fedezéknek lehet használni, de pl a kilőtt T34-es egyik kereke szépen legurult a dombon, miután elpukkant a nagyvas
Tetszik még a célzás, a nyílt irányzék állítható, az ágyúk célzója is valósághű módon változtatja az összetartást. Tigrisben az optikán, a ZiS lövegen meg pl a mechanikus tárcsát mutatja, amin a távolgások, szögek fel vannak vésve.
A repülőgépek -megszokott módon- itt is a leggyengébb láncszemek, az FM alapja megint a TÉGLA, amire számolják az aerodinamikát, de itt sem repkedni fogunk, arra ott a clod
A játék felépítése, menüje, kezelhetősége egy az egyben Arma2, szal azzal sincs gond. Szóval tessék csak megvenni, akinek bejön az Arma series, ebben sem fog csalódni.
Tesztelgettem kicsit ezt az ájronfrontot, nekem tetszik. Az Armához képest tényleg jobbak a járművek sérülései, pl jeep-el csapattam át a mezőn, nekimentem egy fának, és letört az első ablakkeret, amit aztán el is hagyott. A szétlőtt tankok alkatrészei külön-külön életet élnek, amiről az egyik videóban is volt szó. Fedezéknek lehet használni, de pl a kilőtt T34-es egyik kereke szépen legurult a dombon, miután elpukkant a nagyvas

Tetszik még a célzás, a nyílt irányzék állítható, az ágyúk célzója is valósághű módon változtatja az összetartást. Tigrisben az optikán, a ZiS lövegen meg pl a mechanikus tárcsát mutatja, amin a távolgások, szögek fel vannak vésve.
A repülőgépek -megszokott módon- itt is a leggyengébb láncszemek, az FM alapja megint a TÉGLA, amire számolják az aerodinamikát, de itt sem repkedni fogunk, arra ott a clod

A játék felépítése, menüje, kezelhetősége egy az egyben Arma2, szal azzal sincs gond. Szóval tessék csak megvenni, akinek bejön az Arma series, ebben sem fog csalódni.

- VO101_Mortuus
Ich bin kampffertig! (Monnyuk nemtom, mikor lesz időm rá, de addig is szingliben kipróbálom
)

- VO101_Tom
Heute abend?VO101_Mortuus írta:Ich bin kampffertig! (Monnyuk nemtom, mikor lesz időm rá, de addig is szingliben kipróbálom)

-
Tom!
holnap, vagy vasárnap este írthatjuk a ruszkit ha jó neked?
- VO101_Tom
Vasárnap inkább.VO101_Papi írta:Tom!

- VO101_Mortuus
Holnap megpróbálok én is jönni, ha valami emberi időben játszotok 

- VO101_Tom
Beszéljünk meg egy emberi időt, és akkor úgy lesz. Este fél8-8 felé fürdetés van, de előtte utána nekem jó.

- VO101_Tom
Megjelent Normandia DLC az Iron Fronthoz. Szemez vele valaki? 10EUR...
http://ironfront.deepsilver.com/en/

http://ironfront.deepsilver.com/en/