DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- hq_Reflected
Igen. ACG-n nincs senki, mindenki a Burning Skieson repül. Ők még mindig használják a label modot, bár a távoli gépek észlelése sokkal jobb 2.1-ben.
- hq_Reflected
Megvettem Dórát!
A hűtő kezelés nem teljesen világos. Automata, de közben tudom állítani is?
Illetve: a légcsavar állásszög csak automata módban üzemel?
Mik a teljesítmény határai? Úgy értem ,hogy a gazdaságos, a max continuous, stb...hogy mennyi ATA-n mennyi ideig mehet?
A Messzer azért jobbnak tűnik, gyorsabb, jobban emelkedik és fordul is...
Előre is köszi!
A hűtő kezelés nem teljesen világos. Automata, de közben tudom állítani is?
Illetve: a légcsavar állásszög csak automata módban üzemel?
Mik a teljesítmény határai? Úgy értem ,hogy a gazdaságos, a max continuous, stb...hogy mennyi ATA-n mennyi ideig mehet?
A Messzer azért jobbnak tűnik, gyorsabb, jobban emelkedik és fordul is...
Előre is köszi!
- VO101_Tom
Hűtő kezelés alapból automatikus, a kézi nyitás gondolom vészhelyzeti alkalmazásra van szánva, főleg mert normálisan nem is látható és a zsalu állásásról sincs a kabinban visszajelzés. Ha az állító tönkremegy, vagy látod, hogy a hajtómű túl meleg vagy hideg, akkor tudj rajta állítani.
Igen, a PP csak automatán állítható.
Eredeti gépkönyvem D-9-hez sajnos nincs, DCS-es tapasztalat az, hogy MW50 nélkül kb örök élet bárhogy. Full gázon is, ha az automatikát használod (ami egyébként kikapcsolható, akkor 1.55 ata és 2700rpm a limit). Amire DCS-nél nagyon figyelni kell, hogy ha lassan repülsz, de nagy teljesítménnyel (emelkedsz pl.) akkor a hajtómű pillanatok alatt túlmelegedhet. Ez fókánál is így van. MW50-el kb 10 percet bír full gázon, azt csak akkor használd, ha tényleg muszáj.
Egymás ellen a mesza légi harcban jobb, de ezt a Fókát nagy magasságra tervezték, ott tuti jobb. Kár, hogy DCS-ben nagyon ritka, hogy magasan repkedjenek a népek (mióta Normandia kijött, én nem repültem vele online, lehet, hogy ez ma már nem igaz...)
Igen, a PP csak automatán állítható.
Eredeti gépkönyvem D-9-hez sajnos nincs, DCS-es tapasztalat az, hogy MW50 nélkül kb örök élet bárhogy. Full gázon is, ha az automatikát használod (ami egyébként kikapcsolható, akkor 1.55 ata és 2700rpm a limit). Amire DCS-nél nagyon figyelni kell, hogy ha lassan repülsz, de nagy teljesítménnyel (emelkedsz pl.) akkor a hajtómű pillanatok alatt túlmelegedhet. Ez fókánál is így van. MW50-el kb 10 percet bír full gázon, azt csak akkor használd, ha tényleg muszáj.
Egymás ellen a mesza légi harcban jobb, de ezt a Fókát nagy magasságra tervezték, ott tuti jobb. Kár, hogy DCS-ben nagyon ritka, hogy magasan repkedjenek a népek (mióta Normandia kijött, én nem repültem vele online, lehet, hogy ez ma már nem igaz...)

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Utólag visszaolvasva ez mennyire "vicces" már (pénzt anno erre adtam előre 2013-ban):
"Robust multiplayer module provides the ultimate challenge by pitting players against each other in heated large-scale battles.
Powerful mission and campaign editors allow creation of player-made scenarios.
Mission replay system, pilot log book, and other features add to the player experience.
Flyable Aircraft:
Republic P-47D-28 Thunderbolt;
Supermarine Spitfire Mk IX;
Messerschmitt Bf-109K-4;
Focke-Wulf FW.190D-9 (from DCS: World);
North-American P-51D Mustang (from DCS: World).
Non-Flyable Aircraft:
Boeing B-17G Flying Fortress;
Messerschmitt Me.262A-1.
Landscape:
Normandy. Area of the historical D-Day Invasion, as well as the extensive preparation and follow-up battles."
Ehhez képest most fizethetem ki magát a térképet is...
"Robust multiplayer module provides the ultimate challenge by pitting players against each other in heated large-scale battles.
Powerful mission and campaign editors allow creation of player-made scenarios.
Mission replay system, pilot log book, and other features add to the player experience.
Flyable Aircraft:
Republic P-47D-28 Thunderbolt;
Supermarine Spitfire Mk IX;
Messerschmitt Bf-109K-4;
Focke-Wulf FW.190D-9 (from DCS: World);
North-American P-51D Mustang (from DCS: World).
Non-Flyable Aircraft:
Boeing B-17G Flying Fortress;
Messerschmitt Me.262A-1.
Landscape:
Normandy. Area of the historical D-Day Invasion, as well as the extensive preparation and follow-up battles."
Ehhez képest most fizethetem ki magát a térképet is...
- VO101_Tom
Meg a ww2 asset pack néven rátett tankokat, katonákat se felejtsd el, az is külön pénz 

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Pláne! Még jó hogy nem kell saját pénzen megtankolni a gépet minden felszállás előtt.VO101_Tom írta:Meg a ww2 asset pack néven rátett tankokat, katonákat se felejtsd el, az is külön pénz
- hq_Reflected
Köszönöm a tippeket!
Igen, eszement lassan megy a fejlesztés
Azóta ígértek még sok AI gépet: Lancaster, B-25, B-26, FW-190A8....
de hogy mikor jönnek ki...?
Igen, eszement lassan megy a fejlesztés
Azóta ígértek még sok AI gépet: Lancaster, B-25, B-26, FW-190A8....
de hogy mikor jönnek ki...?
- hq_Reflected
Dolgozok 1-1 Normandia gigabevetésen a 4 géptípusra. Az a lényeg, hogy elindulsz, majd a rádió menüből kiválasztod milyen bevetést akarsz repülni, és a hozzávaló AI-k és földi objektumok megjelennek. Ráadásul randomizálva, tehát ha legközelebb ugyanazt a bevetést választod, akkor lehet hogy máshol, más magasságon lesz az ellenség.
Mindezt telepakolom apróságokkal mint pl custom rádióbeszélgetések. Ez pl a hangosbemondóból fog szólni a német reptéren, ha a riadóstart bevetést választod. A fórumon találtam valakit aki felvette nekem, én meg megeffekteltem
https://drive.google.com/open?id=0ByrJF ... XlkMXlBOUE
Viszont egyhamar nem lesz kész, mert szükségem lenne hajókra, működő német gylogságra, J88-ra, B-25re, és még pár dologra hogy komplett legyen az egész. Meg hiába repül gyönyörű, korhű kötelékben 36 B-17es, ha az FPS lemegy 10re
Mindezt telepakolom apróságokkal mint pl custom rádióbeszélgetések. Ez pl a hangosbemondóból fog szólni a német reptéren, ha a riadóstart bevetést választod. A fórumon találtam valakit aki felvette nekem, én meg megeffekteltem
Viszont egyhamar nem lesz kész, mert szükségem lenne hajókra, működő német gylogságra, J88-ra, B-25re, és még pár dologra hogy komplett legyen az egész. Meg hiába repül gyönyörű, korhű kötelékben 36 B-17es, ha az FPS lemegy 10re
- VO101_Tom
Jól hangzik, de ahogy most áll, nem kell kapkodni, van még időd csiszolgatni azt a missiont...

- HUNter
- Kapcsolat:
Sziasztok! A HUNAF szerveren van DCS 2.0 is, ha gondoljátok el tudom indítani a küldetést. Jelenleg a NEVADA Test and Training Range Map megy 1 hétig, a másik héten a Normandy 1944 Map fut. Egy jó küldetés jól jönnehq_Reflected írta:Dolgozok 1-1 Normandia gigabevetésen a 4 géptípusra. Az a lényeg, hogy elindulsz, majd a rádió menüből kiválasztod milyen bevetést akarsz repülni, és a hozzávaló AI-k és földi objektumok megjelennek. Ráadásul randomizálva, tehát ha legközelebb ugyanazt a bevetést választod, akkor lehet hogy máshol, más magasságon lesz az ellenség.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Most jöttem rá hogy a Kickstarteres kampány miatt a DCS: World War II Assets Pack és Normandy ott van a profilomban a DCS E-shopjában, nem kell külön megvennem. 
- VO101_Tom

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A megjelenés óta lestem, hogy leakciózzák-e!VO101_Tom írta:még jó, hogy időben észrevetted
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Na teszteltem egy kicsit, nekem jobban fut mint az 1.5.
Ami nem tetszik hogy hegesztőpajszokat kapott a messzer előre-hátra, nálam borzasztó sötét az első páncélüveg és a revi is, először azt hittem fel van húzva a füstüveg a revire. Gammát próbáltam állítani, valamennyit segített. Kaptunk még koszt a kabinüvegre is, állandóan bezavarnak, folyamatosan gépnek nézem őket. Láthatóság nem sokat javult, meg szerintem a netcode sem, ezt még szögelhetnék a fiúk.
Ami nem tetszik hogy hegesztőpajszokat kapott a messzer előre-hátra, nálam borzasztó sötét az első páncélüveg és a revi is, először azt hittem fel van húzva a füstüveg a revire. Gammát próbáltam állítani, valamennyit segített. Kaptunk még koszt a kabinüvegre is, állandóan bezavarnak, folyamatosan gépnek nézem őket. Láthatóság nem sokat javult, meg szerintem a netcode sem, ezt még szögelhetnék a fiúk.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=146480
Blue Flag, Normandia térképen. Senkit sem érdekel?
Blue Flag, Normandia térképen. Senkit sem érdekel?
- VO101_Tom
A Blue Flag nem csak csöveseknek van? Amit linkeltél az 2015-ös fórum.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Rosszat linkeltem:VO101_Tom írta:A Blue Flag nem csak csöveseknek van? Amit linkeltél az 2015-ös fórum.
http://89.163.173.82:8080/
ROUND 1