Megvetted az Arizona map-et?hq_Reflected írta:Kijött a 2.0 Alpha, töltöm lefelé!
DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_MMaister
- hq_Reflected
Nem. Akkor lehet hogy azért dob hibaüzit a letöltés végén?

EDIT: vagyis felinstallálja, de kiírja ,hogy nincs egy modul sem installálva...
EDIT: vagyis felinstallálja, de kiírja ,hogy nincs egy modul sem installálva...
- VO101_Tom
Ha jól tudom csak Arizóna map van DCS 2.0 kompatibilis állapotban, Anapai térkép majd csak ezután kerül át (előbb-utóbb minden jelenlegi content átmegy 2.0 alá, természetesen ingyen)

- VO101_MMaister
Van valakinek kedve gyakorolni DCS-el online? Lehetne 1v1-ezni vagy a Burning Skies szerveren gepparozni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Van! Mikor?
- VO101_MMaister
akar ma este is:) Vagyok Skype-onVO101_NateDog írta:Van! Mikor?
Tom?
- VO101_Tom
Nekem holnap lenne jó.

- VO101_MMaister
Irj ram skypeon es mehetunk!VO101_NateDog írta:Van! Mikor?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ma 7-től nekem ok!
- HUNter
- Kapcsolat:
Sziasztok! Akinek van kedve DCS WWII-es gépekkel repülni, jelezze
Van egy FB csoport, ahol magyar DCS játékosok vannak, jó lenne még több pilóta, aki légcsavaros géppel repül
https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/
Itt a leírás:
A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Olyan személyek jelentkezését fogadjuk el, akik alkalmanként részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik! Az alábbi adatokra van szükség a tagsághoz: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése kizárólag ezen az elérhetőségen: dcsworldmagyarok@gmail.com Üdv, HUNter & HUNAF
https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/
Itt a leírás:
A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Olyan személyek jelentkezését fogadjuk el, akik alkalmanként részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik! Az alábbi adatokra van szükség a tagsághoz: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése kizárólag ezen az elérhetőségen: dcsworldmagyarok@gmail.com Üdv, HUNter & HUNAF

- hq_Reflected
Nem tudjatok kb mikorra varhato a Spit IX es a Corsair?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Hírlevélből:hq_Reflected írta:Nem tudjatok kb mikorra varhato a Spit IX es a Corsair?
"Our goals for DCS World War II remain unchanged and are still focused on a stable of WWII aircraft in addition to a 1944 map of Northern France with period ground units. We hope to finish the Spitfire IX in mid-2016 followed by the P-47D at the end of the year. We will also continue to fine-tune the P-51D, Fw 190 and Bf 109."
- hq_Reflected
Miutan valami eget rengeto bullshittel megmagyaraztak a BoS fejlesztok miert fogjak figyelmen kivul hagyni a tesztjeimet, szepen atnyergeltem DCSre.
Tegnap megejtettem az elso online bevetesem, ket gyozelemmel
Ami jo:
-Nagyon szepen fut, jo FPS
-A repulesmodellezes nagyon hiheto, es tok jo, hogy kb minden mukodik a kabinban. Lehet kockulni.
Ami nem:
-a hangok eleg gagyik. Kb a moddolt 1946 jobb volt.
-a serulesmodell vizualizalasa kritikan aluli. Jetekre eleg lehet, amikor eltalalod egy sidewinderrel, de geppuskaharcra nem.
-a foldi kezeles gyatra. Szerintem a legcsavarszel egyaltalan nincs is modellezve.
- nagyon jot tenne neki ha kesz lenne a ww2 terkep.
Mindenesetre jelenleg nincs jobb opcio. Ott a CloD de kicsit besokalltam a Spit vs 109-tol.
Tegnap megejtettem az elso online bevetesem, ket gyozelemmel
Ami jo:
-Nagyon szepen fut, jo FPS
-A repulesmodellezes nagyon hiheto, es tok jo, hogy kb minden mukodik a kabinban. Lehet kockulni.
Ami nem:
-a hangok eleg gagyik. Kb a moddolt 1946 jobb volt.
-a serulesmodell vizualizalasa kritikan aluli. Jetekre eleg lehet, amikor eltalalod egy sidewinderrel, de geppuskaharcra nem.
-a foldi kezeles gyatra. Szerintem a legcsavarszel egyaltalan nincs is modellezve.
- nagyon jot tenne neki ha kesz lenne a ww2 terkep.
Mindenesetre jelenleg nincs jobb opcio. Ott a CloD de kicsit besokalltam a Spit vs 109-tol.
- VO101_Tom
A térkép készül, elvileg előre vették és a Hormuzzal párhuzamosan készül Normandia is. A többivel egyetértek.

-
VO101_Kurfurst
Erre most jól kitolnak veled, mert a DCS-be is jön a Spit lassacskán.hq_Reflected írta:Mindenesetre jelenleg nincs jobb opcio. Ott a CloD de kicsit besokalltam a Spit vs 109-tol.
- hq_Reflected
De az a Mk.IX lesz, azt nagyon szeretemVO101_Kurfurst írta:Erre most jól kitolnak veled, mert a DCS-be is jön a Spit lassacskán.hq_Reflected írta:Mindenesetre jelenleg nincs jobb opcio. Ott a CloD de kicsit besokalltam a Spit vs 109-tol.
- VO101_MMaister
Este van kedvetek egy kozos repuleshez?
- VO101_MMaister
20:00?VO101_Tom írta:Mehetünk. Mikortól?