DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Újév alkalmából repültem egyet vele valami WW2 szerveren, 27 fős móka volt, már nem szaggatott a repterek felett amikor dolgozott a légvédelem. Most vagy javítottak valamit, vagy az új nvidia driverben találtak el valamit, de ment rendesen. Kisebb röccenések azért voltak, de csak akkor amikor új játékos lépett be, de mindenképpen játszhatóbb már a dolog, nekem nagyon tetszik.
- VO101_Tom
Most beszéltem Zieglerrel, felmerült egy közös gyakorlás ötlete, kérdés, hogy lenne-e kedvünk hétvégén 1v1, 2v2 vagy 4v4-et repülni ellenük DCS-el (Vagy én vagy Gruber hosztolna). Ha lennénk legalább négyen, akkor elkezdhetnénk egyeztetni velük, hogy nekik mikor lenne jó, mennyien tudnának/akarnának jönni. (Ő is a 9./JG52-ben repül Gruberékkel, többnyire amerikaiak, ezért valszeg szombat késő este lenne ideális).

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Mi fókával ők mustanggal?
- VO101_Tom
Ja. Pl. De ők is repkednek fókával, szal vegyesen is lehet. Az majd kialakul.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Benne vagyok.
- VO101_MMaister
Engem is erdekel a dolog.
- VO101_Tom
Repkedhetünk Dogs of War-on, de Gruberékkel közös gyak nem lesz. Azt mondta, hogy amíg nincs normális ww2 térkép, elég keveset repülnek vele, és szinte mindenki csak német gépekkel. Pedig bennük bíztam, hogy jó ellenfelek lennének. Azt mondta viszont, hogy a 71st századot ha megkeressük, ellenünk tudnánk repkedni, mert ők viszont csak a P-51-est repülik (ők is amerikaiak, emlékszem clodban az egyik legveszélyesebbek, online warokban mindig Spittel repültek és qrva magasan akadtuk össze velük).
Velük viszont csak akkor venném fel a kapcsolatot, ha néhány 2v2 -vagy nagyobb- saját gyakorlást azért össze tudnánk hozni, és kicsit rá tudunk készülni.
Velük viszont csak akkor venném fel a kapcsolatot, ha néhány 2v2 -vagy nagyobb- saját gyakorlást azért össze tudnánk hozni, és kicsit rá tudunk készülni.

- HUNter
- Kapcsolat:
Sziasztok! Ma regisztráltam üdv, mindenkinek! Az a kérdésem, hogy vannak-e közös repülések a DCS World_el, engem csak a légcsavaros gépek érdekelnek, jó lenne ha valamikor repülhetnék egyet. Egyenlőre a P-51D mustangot vettem meg, sajnos az FW190_ről lemaradtam, mikor jól leárazták... Megvárom a következő nagy akciót. HUNter 

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Hello!HUNter írta:Sziasztok! Ma regisztráltam üdv, mindenkinek! Az a kérdésem, hogy vannak-e közös repülések a DCS World_el, engem csak a légcsavaros gépek érdekelnek, jó lenne ha valamikor repülhetnék egyet. Egyenlőre a P-51D mustangot vettem meg, sajnos az FW190_ről lemaradtam, mikor jól leárazták... Megvárom a következő nagy akciót. HUNter
Én írtam a facebook csoportba. Dogfightban szívesen benne lennék, akár ma este is. Használtok team speaket?
- HUNter
- Kapcsolat:
Szia! Használunk TS_t, ott van a FB csoport "rögzített bejegyzésénél" Az elsőben. Valaki hostol, vagy egy futó szerveren lehet repülni? Dogfight_ban még elég gyenge vagyok, de a közös repülésben benne lennék, kösz a lehetőséget. A ma este még bizonytalan....VO101_NateDog írta:Hello!HUNter írta:Sziasztok! Ma regisztráltam üdv, mindenkinek! Az a kérdésem, hogy vannak-e közös repülések a DCS World_el, engem csak a légcsavaros gépek érdekelnek, jó lenne ha valamikor repülhetnék egyet. Egyenlőre a P-51D mustangot vettem meg, sajnos az FW190_ről lemaradtam, mikor jól leárazták... Megvárom a következő nagy akciót. HUNter
Én írtam a facebook csoportba. Dogfightban szívesen benne lennék, akár ma este is. Használtok team speaket?

- HUNter
- Kapcsolat:
- HUNter
- Kapcsolat:
Sziasztok! Mostanában, mikor visszanézem az online repüléseket, (replay track) soXor nem megfelelően műXik a dolog. A gurulásnál is 10-ből 3 szor nem ott mutatja a gépemet, ahol kellene lennie, hanem a fűre visz, stb. Volt olyan, hogy egyszer csak a repülés közben belezuhant a gépem a tengerbe. Olvastam a fórumokat, de nem találtam megoldást. Valaki tapasztalt már hasonlót. Van valami +oldás?
HUNter (P-51D)
HUNter (P-51D)

- VO101_Tom
Passz. Nem vettem még fel repülést dcs-ben.HUNter írta:Sziasztok! Mostanában, mikor visszanézem az online repüléseket, (replay track) soXor nem megfelelően műXik a dolog. A gurulásnál is 10-ből 3 szor nem ott mutatja a gépemet, ahol kellene lennie, hanem a fűre visz, stb. Volt olyan, hogy egyszer csak a repülés közben belezuhant a gépem a tengerbe. Olvastam a fórumokat, de nem találtam megoldást. Valaki tapasztalt már hasonlót. Van valami +oldás?
HUNter (P-51D)

- Dumbo
Ez anno az IL-2-ben is előfordult, kicsit hosszabb track-ek felvételekor. Lejátszáskor néha elkezdett a gép össze-vissza lőni és teljesen elcsúsztak benne a dolgok. Magassági értékek esetén akár a földbe is vitte a gépet.HUNter írta:Sziasztok! Mostanában, mikor visszanézem az online repüléseket, (replay track) soXor nem megfelelően műXik a dolog. A gurulásnál is 10-ből 3 szor nem ott mutatja a gépemet, ahol kellene lennie, hanem a fűre visz, stb. Volt olyan, hogy egyszer csak a repülés közben belezuhant a gépem a tengerbe. Olvastam a fórumokat, de nem találtam megoldást. Valaki tapasztalt már hasonlót. Van valami +oldás?
HUNter (P-51D)
A probléma emlékeim szerint nem is lett megoldva, megtanultunk együtt élni vele
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Én az VGA shadow play funkciójával rögzítek úgy nincs semmi gond.
- Dumbo
Az egy más tészta. Ha videóra veszed, úgy nem lesz ilyen probléma. De akkor utólag nem is lehet több nézőpontból kivesézni a repülést vagy éppen harcot. Ezért jobb a track, már ha nem jönnek elő rajta ilyen anomáliák. És még frankó videót sem tudsz belőle szerkeszteni.VO101_NateDog írta:Én az VGA shadow play funkciójával rögzítek úgy nincs semmi gond.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Mivel úgyis újra kell telepítenem a játékot a hdd halála miat, van lehetőség a DCS-t bevinni steam alá?
- VO101_Tom
A P-51-est talán, de a fókát és a meszát nem.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Meg tudtad oldani a multit DCS-ben Tom, tudsz csatlakozni? Ma 18-20 között ráérek, mehetnénk egyet.