Teszteltem en is.
Nagyon jo! Gurulas mint a doranal. Finoman a gazzal es fekpedalokkal fordul. Felszallas kicsit trukkos, resen kell lenni. Ovatos gaz, pedalokkal dolgozni kell, 100km/h-nal farok elemeles es nagyon hamar a levegoben van. Ha elb@szod, akkor olyan mint a konyvekben:) Nagyon farnehez kis sebessegnel (teljes orra trimmel is), nyomni kell a botot neki felszallasnal.
Levegoben nagyon kezes. Nehezen esik at es azonnal kijon a dugobol.
Negativ G-nel kb.10sec utan leall a motor. Emelkedik mint "a seggbelodt armany" Leszallas nagyon egyszeru, csak a farnehez attitudre kell figyelni.
Ami nem tetszik:
Hangok, torik a szarny 4-500km/h-nal is, a legcsavar allasszog allitassal is gubanc van.
DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Tom , ma rátudunk nézni 7-8 körül együtt?
-
VO101_Kurfurst
Valamikor szombaton én is feljönnék, de ma fel kell tankolni az EW-50 tartályt. 
- VO101_Tom
Ha addigra a kezeim közé kaparintom, akkor persze 

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
10 perc és megy a kód.VO101_Tom írta:Ha addigra a kezeim közé kaparintom, akkor persze
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Na, Feltettem, beállítottam a controlst, betettem a szokásos training küldetésbe a 109-est is. Most már nincs akadálya este reppenni egyet 

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Mikor leszel? Én olyan 9től tudok jönni.VO101_Tom írta:Na, Feltettem, beállítottam a controlst, betettem a szokásos training küldetésbe a 109-est is. Most már nincs akadálya este reppenni egyet
- VO101_Tom
Megcsináltam a magyar textúrákat a K-4 kabinhoz, innen letölthetitek:
http://www.pumaszallas.hu/szimulator/di ... belso.html
(A biztosítéktábla oldala elég üres volt, Puma, Dongo és Káró Ászos kollégák a TS-en találnak testre szabottabb skinpack-ot
)
http://www.pumaszallas.hu/szimulator/di ... belso.html
(A biztosítéktábla oldala elég üres volt, Puma, Dongo és Káró Ászos kollégák a TS-en találnak testre szabottabb skinpack-ot

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Kesztyű fűtés? Az mi volt?
- VO101_Tom
Elektromosan fűthető ruha és kesztű. Az annak a kapcsolója.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ah értem.
- VO101_MMaister
Na mi a helyzet Uraim? Tesztelgetitek? Nekem nagyon tetszik. Egyedul a legyszaros kabintetovel van gondom, illetve hogy a gepet nem lehet rendesen orratrimmelni. Foldon motorprobanal barhogy huzom a botot 2500rpm-nel orrabukik:)
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Persze, miután rájöttem hogy idáig rosszul trimmeltem (pont ellenkezőleg) még könnyebb a felszállás.
, és zárt hűtővel közlekedtem, de Tom magyar nyelvű kabinfeliratai sokat segítettek megint néhány dolog értelmezésében.
A kabintető textura nekem sem tetszik, a szárnytörés még kevésbé. Amivel szívok az a légcsavar állásszög automatika, sosem tudom megjegyezni mikor van auto illetve kikapcsolt állásban, kár hogy nincs egy visszajelző lámpája.
Amúgy iskola körözgettünk, fel-leszálltunk, dogfightot még nem néztünk, de amíg a szárny ilyen könnyen törik szerintem nincs is sok értelme.
A kabintető textura nekem sem tetszik, a szárnytörés még kevésbé. Amivel szívok az a légcsavar állásszög automatika, sosem tudom megjegyezni mikor van auto illetve kikapcsolt állásban, kár hogy nincs egy visszajelző lámpája.
Amúgy iskola körözgettünk, fel-leszálltunk, dogfightot még nem néztünk, de amíg a szárny ilyen könnyen törik szerintem nincs is sok értelme.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ja és mintha az MW50 nem működne.
- VO101_Tom
Nate, na igen, RL erre való az a típusvizsgának hívott dolog, amit ti szerettek ellógni
Szerintem a kabintető textúrát meg tudom oldani, hogy tisztább legyen. Kis Clin meg papírkendő és meg is lesz
Az auto-manual PP kapcsoló dobozát is feliratozni fogom, egyébként hátrafelé állásban van automatára kapcsolva. Az MW-50 szerintem sem működik még, az MW-50 nyomásmérő megugrik, de ezen kívül semmi nem történik.
MM. Nekem még a sebességekkel is bajom van. Alapjáratra húzott gázzal túl gyors ez a gép. Kb. alapjáraton kell taxizni, különben nagyon begyorsul. Ehhez képest a pilóták azt írták, hogy a meszával meglepően magas fordulatszámmal taxiztak, sőt tiltva is volt az alapjárat a gyertyák kormozódása miatt. Leszállásnál meg qrva messziről kell laposan bejönni, és bőven 250 fölött nyitni az ívelőt, különben végiglebegsz a beton felett. A faroknehéz géppel három pontra kilebegtetés is sokkal nehezebb mint fókával, igaz, utána pillanatok alatt meg is áll.
Apropo fóka. A fóka magyar nyelvű kabinja nálam átváltott félig németre, új részeket is felfedeztem rajta, biztos a legutolsó frissítéssel jött. Nekem is frissíteni kell majd.
Sanyo. A feltölthető mellékletek maximális mérete a weblapon 50 MB. Nem lehetne megduplázni? Most a Mesza kabin nem ment fel (90MB), csak linket tudtam tenni, viszont így nincs letöltés számláló. Meglepődtem, hogy a fókát 54-en töltötték le eddig...
MM. Nekem még a sebességekkel is bajom van. Alapjáratra húzott gázzal túl gyors ez a gép. Kb. alapjáraton kell taxizni, különben nagyon begyorsul. Ehhez képest a pilóták azt írták, hogy a meszával meglepően magas fordulatszámmal taxiztak, sőt tiltva is volt az alapjárat a gyertyák kormozódása miatt. Leszállásnál meg qrva messziről kell laposan bejönni, és bőven 250 fölött nyitni az ívelőt, különben végiglebegsz a beton felett. A faroknehéz géppel három pontra kilebegtetés is sokkal nehezebb mint fókával, igaz, utána pillanatok alatt meg is áll.
Apropo fóka. A fóka magyar nyelvű kabinja nálam átváltott félig németre, új részeket is felfedeztem rajta, biztos a legutolsó frissítéssel jött. Nekem is frissíteni kell majd.
Sanyo. A feltölthető mellékletek maximális mérete a weblapon 50 MB. Nem lehetne megduplázni? Most a Mesza kabin nem ment fel (90MB), csak linket tudtam tenni, viszont így nincs letöltés számláló. Meglepődtem, hogy a fókát 54-en töltötték le eddig...

- VO101_MMaister
Jah tenyleg a szarnyak ropik. Raadasul nem is tobol tornek, hanem valahol a csuro magassagaban, ami eleve nonszensz.
A hutot nem nagyon kell zarni. 90%-ban automatan van, csak gurulasnal van teljesen nyitva. Esetleg motorproba elott, hogy hamarabb elerje a motor az uzemi hofokot.
Felszallas szerintem eleg egyszeru. Farokkerek rogzitesre nagyon kenyes es fullra orra kell trimmelni. Meg igy is farnehez. Illetve eleg 12-oran hagyni a legcsavart es nem feltekerni 12.30-ig. Igy kezelhetobb a nyomatek es nem is szall el a fordulatszam felszallas utan.
A legcsavar allasszoget en csak fel es leszallasnal rakom manualis modba.
Viszont mivel itt nincsenek uzenetek, arrol hogy eppen mit csinaltal, mit aktivaltal, ezert itt tenylegesen kell egy checklist es szepen korulmenni a kabinban a teendokon es mindent ellenorizni vizualisan foleg fel es leszallas elott.
A hutot nem nagyon kell zarni. 90%-ban automatan van, csak gurulasnal van teljesen nyitva. Esetleg motorproba elott, hogy hamarabb elerje a motor az uzemi hofokot.
Felszallas szerintem eleg egyszeru. Farokkerek rogzitesre nagyon kenyes es fullra orra kell trimmelni. Meg igy is farnehez. Illetve eleg 12-oran hagyni a legcsavart es nem feltekerni 12.30-ig. Igy kezelhetobb a nyomatek es nem is szall el a fordulatszam felszallas utan.
A legcsavar allasszoget en csak fel es leszallasnal rakom manualis modba.
Viszont mivel itt nincsenek uzenetek, arrol hogy eppen mit csinaltal, mit aktivaltal, ezert itt tenylegesen kell egy checklist es szepen korulmenni a kabinban a teendokon es mindent ellenorizni vizualisan foleg fel es leszallas elott.
-
VO101_Kurfurst
Eddig tetszik, nagyon jónak tűnik a repmodell, csak még rengeteg minden bugos.
Pl. MW rendszer nincs teljesen implementálva, azért nem robban a motor ha nincs bekapcsolva és csutkáig nyomod. A teljesítményt úgy tűnik leadja, biztos 1000 oktános benya van benne
A propeller automatika ki/bekapcsolás szintén bugos (prop. állásszög órát amúgy se lehet látni a jelzőpisztoly miatt TIR nélkül, úgyhogy végülis mindegy).
A hűtők automata szabályozása rossz (tudják, placeholder), elég keveset hűtenek szerintem és folyton max hőmérsékleten tartják a hűtőfolyadékot. Valszeg azért nem lehet rendesen kitrimmelni a gépet felszálláskor, mert a fékszárny orrnehéz helyett faroknehézzé teszi a gépet... az orrsegédszárnyak szintén elég hektikusan viselkednek - gyakorlatilag ki/be állásuk van minden átmenet nélkül, és néha kinnt ragadnak.
Részben ezek miatt (propeller, fékszárny bugok) a felszállás az előírt módon majdnem lehetetlen nekem, viszont ha nem szarakodok fékszárnnyal csak rátolom a gázt (a propellernek nincs ideje váltani..
) és full oldalkormánnyal startolok akkor általában megy.
A szárnytörés ismert bug, már javították, jó eséllyel nem fog törni majd, most 6-7 g-nél esik szét, addig sok értelme tényleg nincs.
A kormányerők sincsenek még berakva, szóval a nagy sebességű magassági meg csűrű tuti gyengül majd a későbbiekben.
A motorhang olyan amilyen, esküdöznek rá hogy jó, amivel nem tudok azonosulni.
Singleben teljesen jól megy, multiban totál behal az FPS, csinálhatnának valamit az enginnel/netkóddal, ez így nekem nem fog menni MP-ben...
Pl. MW rendszer nincs teljesen implementálva, azért nem robban a motor ha nincs bekapcsolva és csutkáig nyomod. A teljesítményt úgy tűnik leadja, biztos 1000 oktános benya van benne
A propeller automatika ki/bekapcsolás szintén bugos (prop. állásszög órát amúgy se lehet látni a jelzőpisztoly miatt TIR nélkül, úgyhogy végülis mindegy).
A hűtők automata szabályozása rossz (tudják, placeholder), elég keveset hűtenek szerintem és folyton max hőmérsékleten tartják a hűtőfolyadékot. Valszeg azért nem lehet rendesen kitrimmelni a gépet felszálláskor, mert a fékszárny orrnehéz helyett faroknehézzé teszi a gépet... az orrsegédszárnyak szintén elég hektikusan viselkednek - gyakorlatilag ki/be állásuk van minden átmenet nélkül, és néha kinnt ragadnak.
Részben ezek miatt (propeller, fékszárny bugok) a felszállás az előírt módon majdnem lehetetlen nekem, viszont ha nem szarakodok fékszárnnyal csak rátolom a gázt (a propellernek nincs ideje váltani..
A szárnytörés ismert bug, már javították, jó eséllyel nem fog törni majd, most 6-7 g-nél esik szét, addig sok értelme tényleg nincs.
A kormányerők sincsenek még berakva, szóval a nagy sebességű magassági meg csűrű tuti gyengül majd a későbbiekben.
A motorhang olyan amilyen, esküdöznek rá hogy jó, amivel nem tudok azonosulni.
Singleben teljesen jól megy, multiban totál behal az FPS, csinálhatnának valamit az enginnel/netkóddal, ez így nekem nem fog menni MP-ben...
-
Sakkay
Na úgy látom meg kell vennem ezt is. De akkor is kivárok egy akciót, addig legalább kibétázzák 
- VO101_Tom
Na igen a fóka sokkal jobb állapotban volt amikor kiadták, azonnal lehetett normálisan repkedni musztáng ellen online is...