Úgy tűnik, hogy az oroszok csinálnak egy fejhallgatót, amiben trackIR szerű fejmozgáskövetés is integrálva van. 6DOF-ot viszont (így ránézésre) nem tud, ezt egyébként is War Thunderhez készítik.
Joystick - HOTAS
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Mate
G940 tulajoknak gázkar-kábel problémára egy egyszerű megoldás:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/t ... 420/4.html
(az oldal alján, utolsó előtti hozzászólás)
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/t ... 420/4.html
(az oldal alján, utolsó előtti hozzászólás)
- VO101_Tom
Sajnos az a csavar kiszedése csak prevenciós megoldás, talán megelőzi, hogy tönkremenjen. De ha a gázkar már fals jeleket ad, nem működik a hat switch vagy a tekerők, akkor csak a kábel cseréje a megoldás. Az sem bonyolult, csak pöcsölős, 1-2 órád rámegy.

- VO101_Mate
Egyelőre jó, bár sokat nem használtam. Prevenciós persze, hiszen így már nem rövid a kábel. Mondjuk azt nem tettem hozzá, hogy nálam az volt csupán a gond, hogy a két throttle nem ment szinkronban. Tekerőkkel, gombokkal nem volt problem eddig sem.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
2 év használat után
rájöttem, hogy a profilerben lehet állítani az oldalkormány érzékenységét a G940-nél... 
- VO101_Tom
Végülis, jobb későn mint soha 

-
Gyurmi
Üdv. mindenkinek! Új vagyok még a felhők felett. Segítséget szeretnék kérni! X52 Pro Flight System-et keresek, de eddig nem találtam helyet, ahol kapható lenne.
Van valakinek ötlete, esetleg egy eladásra váró példánya?
Előre is köszönöm!
Gyurmi
Előre is köszönöm!
Gyurmi
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Az 1944 Kickstarter kampányához kapcsolódóan az ATAGon kisorsoltak egy ilyet, itt a nyertes beszámolója a pedálról: http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/t ... ost3920537VO101_NateDog írta:Pedál:
http://www.youtube.com/watch?v=nJJ9PukSq80
http://www.mfg.simundza.com/mfgcrosswind.php
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Na hello, csak idetaláltál! Én a helyedben forcefeedbackes joyban gondolkodnék, sima x52-m volt előtte-ami ugye nem forceos- de az átesés megelőző repülés közbeni visszajelzés a boton keresztül szerintem egy nagyon jó plusz dolog.Gyurmi írta:Üdv. mindenkinek! Új vagyok még a felhők felett. Segítséget szeretnék kérni! X52 Pro Flight System-et keresek, de eddig nem találtam helyet, ahol kapható lenne.
Előre is köszönöm!
Gyurmi
- VO101_Tom
Hello.
Sajnos nem tudunk ebben segíteni. Talán 1-2 embert ismerek, aki ilyet használ, de azoké sem eladó.
Sajnos nem tudunk ebben segíteni. Talán 1-2 embert ismerek, aki ilyet használ, de azoké sem eladó.

-
Gyurmi
Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.) 
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Az baj szerintem, hogy akkor a forcefeedbackes joyok kiesnek, szerintem a forceosoknál nincs oldalkormányként is használható bot.Gyurmi írta:Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.)
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Itt:Gyurmi írta:Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.)
http://www.cct.hu/index.php?s_saitek_x5 ... 1165105966
van rendelésre. Rinho is!
-
Gyurmi
Köszönöm szépen!VO101_NateDog írta:Itt:Gyurmi írta:Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.)
http://www.cct.hu/index.php?s_saitek_x5 ... 1165105966
van rendelésre. Rinho is!
- VO101_Mate
A Sidewinder Force Feedback 2 az ilyen. Kérdés hogy a beszerzése mennyire lehetséges, lassan 8 éve nem gyàrtják.VO101_NateDog írta:Az baj szerintem, hogy akkor a forcefeedbackes joyok kiesnek, szerintem a forceosoknál nincs oldalkormányként is használható bot.Gyurmi írta:Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.)
-
Gyurmi
Köszönöm! Utánanézek.VO101_Mate írta:A Sidewinder Force Feedback 2 az ilyen. Kérdés hogy a beszerzése mennyire lehetséges, lassan 8 éve nem gyàrtják.VO101_NateDog írta:Az baj szerintem, hogy akkor a forcefeedbackes joyok kiesnek, szerintem a forceosoknál nincs oldalkormányként is használható bot.Gyurmi írta:Értem. Köszönöm! Valami olyan okosságot kell kitalálnom, ami működik pedálok nélkül is, mert azok nálam kiesnek a használatból. (Egy lábbal nem megy.)
-
Sakkay
Szia.
Az EVO force is ilyen. Nekem pont van eladó, de az olx-en vagy a neten bárhol utána nézhetsz. Viszonylag sokat lehet találni. Az enyém nagyon jól működik, csak nem olyan szép, mert valami miatt a műanyagon lévő felirat, vagy tapadás segítő anyag, el kezdett feladni. De viszont jól működik. Fontos hogy a neve saitek evo force, mert két verzió van és tök ugyanolyanok..csak az egyik nem ffb
. Szóval nézzél körül. Most vettem amúgy én is egy 10 éves sidewindert, mert annak a legjobb az ffb-je.
Az EVO force is ilyen. Nekem pont van eladó, de az olx-en vagy a neten bárhol utána nézhetsz. Viszonylag sokat lehet találni. Az enyém nagyon jól működik, csak nem olyan szép, mert valami miatt a műanyagon lévő felirat, vagy tapadás segítő anyag, el kezdett feladni. De viszont jól működik. Fontos hogy a neve saitek evo force, mert két verzió van és tök ugyanolyanok..csak az egyik nem ffb
-
Gyurmi
Szia!Sakkay írta:Szia.
Az EVO force is ilyen. Nekem pont van eladó, de az olx-en vagy a neten bárhol utána nézhetsz. Viszonylag sokat lehet találni. Az enyém nagyon jól működik, csak nem olyan szép, mert valami miatt a műanyagon lévő felirat, vagy tapadás segítő anyag, el kezdett feladni. De viszont jól működik. Fontos hogy a neve saitek evo force, mert két verzió van és tök ugyanolyanok..csak az egyik nem ffb. Szóval nézzél körül. Most vettem amúgy én is egy 10 éves sidewindert, mert annak a legjobb az ffb-je.
Köszönöm a válaszod! Egyelőre egy Saitek X52 Flight Control System-et próbálok beszerezni.
-
VO101_Papi
Skacok!
Az X65 joyt mennyire érdemes venni, magyarán jó vagy szar? Érdemes egyáltalán G940-et lecserélni rá?
Az X65 joyt mennyire érdemes venni, magyarán jó vagy szar? Érdemes egyáltalán G940-et lecserélni rá?
- VO101_Tom
Ha én most vennék, én azt venném meg. Force szenzoros alapból, nem olyan rugós szarok mint a Rhino és a Warthog. Kidolgozása olyan amilyen, azt látod screenshotokon is, szeintem egész jó.
A G940-et viszont ÉN nem cserélném le, ww2-es gépekhez ez illik (FFB a dcs alatt megfizethetetlen). Csövesekhez, Falconhoz meg inkább az.
A G940-et viszont ÉN nem cserélném le, ww2-es gépekhez ez illik (FFB a dcs alatt megfizethetetlen). Csövesekhez, Falconhoz meg inkább az.