DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Nem tudom. Még nem szálltam le sérülten.

- VO101_Mate
Tom, errôl most ez jutott eszembe

- VO101_Tom
Most mé? Nem azt mondtam, hogy soha nem kaptam sérülést, egyszer még ugranom is kellett a qrva hajók miatt.
De a refuel-rearm-ot tényleg nem próbáltam még sérülten.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
DCS: Bf 109 K-4 Kurfürst előrendelés
http://www.pcpilot.hu/dcs/3787-dcs-bf-1 ... deles.html
- VO101_MMaister
zsir. Most nezem, hogy mar serial nr-t is kaptam hozza a backer resz alatt.VO101_NateDog írta:DCS: Bf 109 K-4 Kurfürst előrendelés
- VO101_MMaister
Egy csomo screenshot a meszarol es az uj EDGE-rol. Nem gyenge:)
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2 ... stcount=75
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2 ... stcount=73
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2 ... stcount=75
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=2 ... stcount=73
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Megnéztem online a játékot, a láthatóság bnz szempontból finoman szólva nem túl előnyös. Iszonyú könnyű elveszíteni az ellenfelet földháttérben. Fordulózni nem nagyon sikerült, nem jöttem ki belőle jól, de emelkedésben nem tudtak megverni. Flak sajnos vicckategória, néha 0-5 fps okoz ha rákezd, ezen remélem dolgoznak majd. Az effektje sem tetszik, mértani pontossággal ugyanaz mind. Grafikailag a CLOD+ts patch most köröket ver rá, de kíváncsian várom az új motort majd.
- VO101_Tom
Nnna, hazaértem nyaralásból. Történt valami érdemleges az elmúlt egy hétben?
Este kis reppenés?
Nate. Lehet, hogy a TF-es srácokat ré kéne ereszteni erre is, optimalizálják kicsit a textúrákat és az effekteket
Kinézetre én nem tartom rossznak a DCS-t, de nálam is akad elég sokszor, mondjuk küldetésektől is függ, hogy a küldetést készítő mennyi objektumot passzírozott a küldibe...
Este kis reppenés?
Nate. Lehet, hogy a TF-es srácokat ré kéne ereszteni erre is, optimalizálják kicsit a textúrákat és az effekteket

- VO101_MMaister
Akkor ezert nem lattal mostanaban steam-en.VO101_Tom írta:Nnna, hazaértem nyaralásból. Történt valami érdemleges az elmúlt egy hétben?![]()
Este kis reppenés?
Nate. Lehet, hogy a TF-es srácokat ré kéne ereszteni erre is, optimalizálják kicsit a textúrákat és az effekteketKinézetre én nem tartom rossznak a DCS-t, de nálam is akad elég sokszor, mondjuk küldetésektől is függ, hogy a küldetést készítő mennyi objektumot passzírozott a küldibe...
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ez majd az eljövendő online warokhoz jól jöhet:
How to Add Custom Pages to the Kneepad
While poking around with the Kneepad system in DCS, I discovered how incredibly easy it is to add your own custom pages to the kneepad. I couldn't find a thread here on the topic, so I thought I would create one! (I'd add it to the wiki, but I don't seem to be able to edit anything - what use is a wiki you can't contribute to?)
Anyway, to add custom pages to your Kneeboard:
In your <user>\Saved Games\DCS folder, create a folder named KNEEBOARD
In that folder, add the images you want. They can be PNG or JPG (maybe other formats too?), and any size - they will be scaled to fit. Keep them to a 3:4 portrait aspect ratio, though, or they will become distorted.
That's it! In game, open up your kneepad, then hit "previous page" to flip through your custom pages!
Enjoy!
How to Add Custom Pages to the Kneepad
While poking around with the Kneepad system in DCS, I discovered how incredibly easy it is to add your own custom pages to the kneepad. I couldn't find a thread here on the topic, so I thought I would create one! (I'd add it to the wiki, but I don't seem to be able to edit anything - what use is a wiki you can't contribute to?)
Anyway, to add custom pages to your Kneeboard:
In your <user>\Saved Games\DCS folder, create a folder named KNEEBOARD
In that folder, add the images you want. They can be PNG or JPG (maybe other formats too?), and any size - they will be scaled to fit. Keep them to a 3:4 portrait aspect ratio, though, or they will become distorted.
That's it! In game, open up your kneepad, then hit "previous page" to flip through your custom pages!
Enjoy!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Online kísérőnek csapódtam egy 190-es kötelékhez, bomba volt rajtuk. Hogy tudok bombát rakni a gépre, abszolút nem vágom...?
- VO101_Tom
MM, oké, reppenhetünk valamikor. Ma este pl?
Nate. Amikor a gép a földön áll, meg kell nyomni a refuel-rearm gombot. Alapból az R asszem. Bejön egy kis ablak, ott kiválasztod a fegyverzetet, üza-t, OK-t nyomsz és már csinálja is (lőszerre figyelj, alapból félig töltené azt is). Nem kell kilépni menübe, és nem kell új gépet hozni (online nem is érdemes, mert a refly-t és a kilépést is egy mínusz gépnek számolja az oldal számára). Viszont nem tudom (még mindig
), hogy javítani is javít-e vagy csak feltölt ez a feature...
Nate. Amikor a gép a földön áll, meg kell nyomni a refuel-rearm gombot. Alapból az R asszem. Bejön egy kis ablak, ott kiválasztod a fegyverzetet, üza-t, OK-t nyomsz és már csinálja is (lőszerre figyelj, alapból félig töltené azt is). Nem kell kilépni menübe, és nem kell új gépet hozni (online nem is érdemes, mert a refly-t és a kilépést is egy mínusz gépnek számolja az oldal számára). Viszont nem tudom (még mindig

- VO101_Tom
Ez tényleg jó, köszi.VO101_NateDog írta:Ez majd az eljövendő online warokhoz jól jöhet:
A skinekkel szemezek most, kéne valami trikoloros skin nekünk online nem?

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
köszi!VO101_Tom írta:MM, oké, reppenhetünk valamikor. Ma este pl?![]()
Nate. Amikor a gép a földön áll, meg kell nyomni a refuel-rearm gombot. Alapból az R asszem. Bejön egy kis ablak, ott kiválasztod a fegyverzetet, üza-t, OK-t nyomsz és már csinálja is (lőszerre figyelj, alapból félig töltené azt is). Nem kell kilépni menübe, és nem kell új gépet hozni (online nem is érdemes, mert a refly-t és a kilépést is egy mínusz gépnek számolja az oldal számára). Viszont nem tudom (még mindig), hogy javítani is javít-e vagy csak feltölt ez a feature...
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Persze hogy kéne, itt akkor van custom skin?VO101_Tom írta:Ez tényleg jó, köszi.VO101_NateDog írta:Ez majd az eljövendő online warokhoz jól jöhet:
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Már látom a lelki szemeimmel ahogy te minden bevetés előtt -a megszokott Tom minőségben- elkészíted ezt nekünk...VO101_Tom írta:Ez tényleg jó, köszi.VO101_NateDog írta:Ez majd az eljövendő online warokhoz jól jöhet:
- VO101_Tom
Ó, ezen ne múljon, de nem tudom, hogy ezzel a planesettel milyen online wart lehetne csinálni, még ha a térképhez jön AI B-17, akkor is elég karcsúVO101_NateDog írta:Már látom a lelki szemeimmel ahogy te minden bevetés előtt -a megszokott Tom minőségben- elkészíted ezt nekünk...VO101_Tom írta:Ez tényleg jó, köszi.VO101_NateDog írta:Ez majd az eljövendő online warokhoz jól jöhet:
Ezt a kneepad egyébként már most is egész jól használható, rendes térkép és repülőtér infók vannak rajta, legalábbis a Dogs of War szerveren.