Ááá, szóval megy rá a Rail, akkor no problem. Az aksit nem tudom, milyen van benne? Az AUGban 1100es/8,4-es mini, az vígan végigbír kb. 1,5 játékot. 1500-2000 lövést biztos, lehet többet is.
A softair.hu-t olvasgatva a csőhossznak nem sok köze van a pontossághoz, (legalábbis az airsoftban), talán kicsit a használó (azaz Te) részére nehezíti meg hogy elráncigálja a fegyvert, de a ballisztikát nem nagyon befolyásolja, az inkább egy minőségi Hop up gumi, preccső kérdése.
Speciel én az AUGot nagyon szeretem CQB-ben használni, nagyon jól jön a forward grip és hosszra, súlyra kb. az L85 szintjén van, csak az utóbbin a grip hiányzik és nem is lehet rá rakni. Ízlés és pofon, de pl. az MP-5nél előny a behajtható válltámasz és a forward grip, tehetsz rá lámpát stb. No meg a súly, így akár másodlagos fegyóként is magaddal viheted az M 14 mellé, a válltámasz betolva. Az AUG meglehető Szal én úgy vagyok vele hogy elsődleges fegyvernek szívesen veszek egy AUG-ot vagy ha az jobban tetszik, L/R-85, mert fasza egy fegyver, de másodlagos/második fegyvernek, egy meglévő "nagy" puska mellé inkább egy kis kompakt, könnyű MP5.
Van 1 jó kis videó az MP 5 Navyről, jó hangja van...
http://www.youtube.com/watch?v=Lj2ofSUW ... re=related
Ami durva benne, és CQB-ra nem feltétlenül áldásos, az hogy állítólag 390 fps alapból...
Morti, jó az a CQB, Tökölön olyan kurva jót játszottunk vegyes terep/CQB pályán hogy hihetetlen, inkább mint a bozóttúrás..!