Hálás vagyok a lehetőségért, de a kezdetektől fogva olyan köszönéseket mellőző, tőmondatokban, tiszteletlenül kommunikáló, forrásokkal megerősített történelmi tényeket kétségbe vonó emaileket kaptam, hogy azt hiszem ezt nem fogom erőltetni tovább.

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Szomorú... ennél többet vár az ember...hq_Reflected írta:Az augusztusi Aranysasban megjelent egy cikkem Robert „Rosie” Rosenthal amerikai B-17 pilótáról. A képaláírásokért nem vállalok felelősséget, sem a főcímért – nem tőlem jöttek, én meg csak fogtam a fejemet mikor megláttam, hogy „Memphis Belle dzseki”....
Hálás vagyok a lehetőségért, de a kezdetektől fogva olyan köszönéseket mellőző, tőmondatokban, tiszteletlenül kommunikáló, forrásokkal megerősített történelmi tényeket kétségbe vonó emaileket kaptam, hogy azt hiszem ezt nem fogom erőltetni tovább.![]()
Szerintem meg írjál tovább. Nem nekik írsz, hanem az olvasóknak. Tudom, néha nehéz egy szerkesztőséggel "harcolni", de ha szereted csinálni, akkor szard le. Vagy legyél "keményebb".hq_Reflected írta:Az augusztusi Aranysasban megjelent egy cikkem...
Szerintem ne erőltesd, máshová is lehet írni (tippeket szívesen adok, ill. segíteni is tudok privátban, ha mocorog benned a kukac és írhatnékod van, hogy milyen jellegű írásokat hová érdemes leadni).hq_Reflected írta:Az augusztusi Aranysasban megjelent egy cikkem Robert „Rosie” Rosenthal amerikai B-17 pilótáról. A képaláírásokért nem vállalok felelősséget, sem a főcímért – nem tőlem jöttek, én meg csak fogtam a fejemet mikor megláttam, hogy „Memphis Belle dzseki”....
Hálás vagyok a lehetőségért, de a kezdetektől fogva olyan köszönéseket mellőző, tőmondatokban, tiszteletlenül kommunikáló, forrásokkal megerősített történelmi tényeket kétségbe vonó emaileket kaptam, hogy azt hiszem ezt nem fogom erőltetni tovább.![]()
Olvastam a cikket!hq_Reflected írta:Megjelent a novemberi számban a következő cikkem - egy Messzer tesztpilóta megengedte hogy lefordítsam egy blogbejegyzését a Gusztáv repülési tulajdonságairól. (Köszi Tom a lektorálást!)
Most látom viszont, hogy benne hagytam egy csúnya félrefordítást: turbófeltöltőt írtam feltöltő helyett.
Az Aeroplane elerheto digitalis kiadasban is. Igy regebbi szamokat is meg lehet venni, es kimazsolazni a legerdekesebbeket:)hq_Reflected írta:Köszönöm bfeca1229!
MMaister: hú, köszi, azt akkor mindenképp beszerzem! 2 hét múlva úgyis megyek Londonba, beugrok egy újságárushoz.
Esetleg valami rövid összefoglaló itt a fórumon?VO101_MMaister írta:A novemberi Aeroplane magazinban van egy nagyon jo cikk. Dave Southwood a Black 6 bemutato pilotaja volt eveken at. A cikkben reszletesen leirja milyen volt repulni a geppel, es nemcsak az elmenyt reszletezi, hanem pontos leirast ad az eljarasokrol es beallitasokrol amiket hasznaltak es bemutatja a gep viselkedeset kulonbozo repulesi helyzetekben. Mindezt 4 es fel oldalon at.
Elofizetni nem kell. En is csak azt az 1-1 szamot veszem meg, ami erdekel.1/3_vszd_Tazar írta:Esetleg valami rövid összefoglaló itt a fórumon?VO101_MMaister írta:A novemberi Aeroplane magazinban van egy nagyon jo cikk. Dave Southwood a Black 6 bemutato pilotaja volt eveken at. A cikkben reszletesen leirja milyen volt repulni a geppel, es nemcsak az elmenyt reszletezi, hanem pontos leirast ad az eljarasokrol es beallitasokrol amiket hasznaltak es bemutatja a gep viselkedeset kulonbozo repulesi helyzetekben. Mindezt 4 es fel oldalon at.![]()
Ezért nem fizetnék elő!
A novemberi Aranysasban is van egy hasonló cikk... Rick Volker a fekete 1-es pilótája írja le, milyen is egy Messzert repülni. Nagyon jó cikk, ilyeneket egész nap olvasnék. Ha valaki nem veszi a lapot, ezért az egy cikkért megéri a 600 forint.VO101_MMaister írta:A novemberi Aeroplane magazinban van egy nagyon jo cikk. Dave Southwood a Black 6 bemutato pilotaja volt eveken at. A cikkben reszletesen leirja milyen volt repulni a geppel, es nemcsak az elmenyt reszletezi, hanem pontos leirast ad az eljarasokrol es beallitasokrol amiket hasznaltak es bemutatja a gep viselkedeset kulonbozo repulesi helyzetekben. Mindezt 4 es fel oldalon at.
Az nem Héja, Fw 190.VO101_Sheriff írta:Ma szörföztem az osprey oldalán és találtam egy érdekes könyvborítót.
Kockásfarkú Mustang, előtte egy magyar Héja.
https://ospreypublishing.com/aces-of-th ... hter-group
Nem nagy dolog, de ritkán raknak magyar gépet címlapra.