Nekem nem megy fel ez a vacak P3D.
Azt írja kell neki 10 giga szabad hely a C-n ideiglenesen. Nekem van 14 és állandóan megtelik install közben, valahol félúton. Szóval gyanítom a 20 is kevés lenne neki. Többet nem tudok törölni, szóval erről ennyit.
Az FSX nem volt az optimalizálás csúcsa, de ez már az elején elvérzik nálam.
Én múltkor leszedtem egy spacemongler nevű progit, beszkenneli a winyót, és grafikus formában mutatja, hogy melyik mappa mennyi helyet foglal el. Nagyon faszán látszik, ha bármilyen mappában vannak nagy fájlok. Photoshop rengeteg szemetet szokott hagyni a temp mappában pl, érdemes lenne ezzel végignézned, hátha mégis tudsz még mit törölni onnan.
VO101_Tom írta:Én múltkor leszedtem egy spacemongler nevű progit, beszkenneli a winyót, és grafikus formában mutatja, hogy melyik mappa mennyi helyet foglal el. Nagyon faszán látszik, ha bármilyen mappában vannak nagy fájlok. Photoshop rengeteg szemetet szokott hagyni a temp mappában pl, érdemes lenne ezzel végignézned, hátha mégis tudsz még mit törölni onnan.
hq_Reflected írta:Ég és föld az FSX és a P3D, sokkal jobban fut az utóbbi. Betegeskedek otthon, úgyhogy megreptettem a Tomcatet megint:
Az egyik legjobb FM amit valaha tapasztaltam. DCS részletességűek a rendszerek is.
Szívesen kipróbálbám, csak a virágbolti nem jó...
Ha veszek egy 1 hónapos developer licenset, akkor full játékot kapok egy hónapig? Mert akkor arra lehet hogy benevezek egy próba erejéig.
Ha a virágboltit úgy érted ahogy gondolom, akkor működnie kéne, mert nekem is "virágbolti" P3D-m van Az F-14-et ott nem lehet kapni csak a hivatalos weboldalon, de jó vétel.
hq_Reflected írta:Ha a virágboltit úgy érted ahogy gondolom, akkor működnie kéne, mert nekem is "virágbolti" P3D-m van Az F-14-et ott nem lehet kapni csak a hivatalos weboldalon, de jó vétel.
Most megint rajta vagyok eléggé a P3D-n.
Az Aerosoft Tomcattel és Dino ingyenes T-45C Goshawk-jával repülöm az iskolaköröket a hajó körül. A VLSO programmal könyörtelen a móka. Ha egy kicsit is gyors vagy vagy lassú (nem jó az állásszög) vagy a besiklási pályától kicsit eltérsz, rögtön beszólogat, és aztán kíméletlenül osztályoz. Az átlagodat meg nem szabad lerontani, mert repülsz a haditengerészettől!
Az egész process hihetetlen részletes és realisztikus, csak DCS után a teljestmény, a grafika és az FM eléggé visszalépésnek tűnik