Tegnap vicces volt a Hunaf-os DCS szerveren lövöldöztem a földi célokat fókával épp, bejött egy amerikai srác 109-essel, egy ideig ott lógott mögöttem, majd megkérdezte, hogy volna-e kedvem 190-essel dogolni 109 ellen

... Mondtam neki, hogy nem, de 109 vs 109 -ben benne vagyok. Sajnos nincs 1v1-re felkészítve a szerver, szóval felszállás egymással szemben, megfordultunk küszöbnél, és úgy kezdtük. Elég szarul láttam a kontaktokat a szárazföld fölött, így kezdésnél minden alkalommal gyakorlatilag magam mögé engedtem. Aztán miután lelőttem, kérdezgette, hogyan kerültem ilyen gyorsan mögé, ő ezt nem érti. Mondtam neki, hogy nem tudom, pár napja repkedek csak 109-essel (ami igaz is, eddig inkább fókáztam, ha dcs-el repkedtem), "csak húztam neki, és egyszer csak előttem volt"

2-3 menet után már nehezen viselte, aztán sajnos elkezdett nagyon lagolni (DCS netkód faszság), és nekem is lépnem kellett, de jót szórakoztam.
Majd beszélek Frenkyvel, hogy 1v1-es airstart gpeket is tegyünk valami eldugott helyre, ahol lehet nyugodtan 1v1 vagy 2v2-zni.