DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- hq_Reflected
Hol szoktatok repkedni? Tegnap éjfél fele feltévedtem én is, valami WW2 szerver, 7-8 játékossal csak.
- VO101_Tom
Az ACG-nek van egy WW2-es szervere, azon vannak néhányan, de nekem tegnap gondom volt a DCS full screen-el (nem ott érzékelte az egeret, ahol a monitoron megjelenítette, és sehogy nem tudtam megjavítani), úgyhogy CloD lett belőle.
A DCS-ben a 10-20 fő online már jónak számít, ebből a szempontból (továbbra is) a CloD a legjobb, tegnap is 80 körül voltak az ATAG-on.
A DCS-ben a 10-20 fő online már jónak számít, ebből a szempontból (továbbra is) a CloD a legjobb, tegnap is 80 körül voltak az ATAG-on.

- VO101_MMaister
Ha itt be van harangozva (meg akkor is ha nem) akkor Te is johetsz nyugodtan velunk. Meg van a TS-unk cime?hq_Reflected írta:Hol szoktatok repkedni? Tegnap éjfél fele feltévedtem én is, valami WW2 szerver, 7-8 játékossal csak.
- hq_Reflected
Koszi szepen!:) nincs meg a TSetek, de Messzerem sincs. Na nem baj, max celt repulok nektek a Mustangban:)
- hq_Reflected
Az F-86 Sabre-rel szemezek most nagyon. Olyan szepen csillog:) lattam egyszer egy legishown angliaban, eszmeletlen hangja van. 50 dolcsit viszont nem er meg, ugyhogy johetne mar egy sale...valakinek megvan esetleg? Jo vetel?
- VO101_Tom
Nekem megvan, hát, youtube-os videókon szerintem egész jól látni, hogy mit tud. Műszerezettségben inkább második világháborús gépekre hajaz, de van kezdetleges radarja géppuskához, meg persze a csöves üzemeltetés is más kissé. Ellenfélnek meg ott a Mig-15 (az is megvan). Érdekes egy ideig, a manualt mindenképp át kell olvasni hozzá, de én sem repültem vele túl sokat. Második világháborús gépekkel sokkal hangulatosabb harcolni, a modern gépek meg összetettebbek az avionikában - nagyobb kihívás. Online szoktam látni 1-2 szervert néha, de ott még nem repültem vele.

- HUNter
- Kapcsolat:
Sziasztok! A HAF & HUNAF szerveren "Total_War_and_Warbirds_3.6_R.miz" van lehetőséghq_Reflected írta:Koszi szepen!:) nincs meg a TSetek, de Messzerem sincs. Na nem baj, max celt repulok nektek a Mustangban:)
légcsavaros gépekkel is repülni, akit érdekel próbálja ki, várunk mindenkit
"Reflected" Jó a kép Petie 2nd

- hq_Reflected
Koszi az infot Tom, jol hangzik. A legkozelebbi learazasnal megveszem, remelem hamarosan eljon:)
- VO101_Tom
Erre a küldire amit Hunter írt 2 hsz-el ezelőtt, kinek lenne kedve jönni? Magyar szerver, magyar pilótákkal, legtöbbjüket én sem ismerem, de ez jó alkalom lenne kicsit ismerkedni a többi magyar pilótával.
A küldetés leírás alapján nem vészes. Eredetileg csöves gépeknek lett szerkesztve, de kérésre lettek légcsavaros gépek is berakva. Egy távolabbi reptérről, a csövesektől teljesen függetlenül repülhetünk. Alapból 3 mesza, 3 fóka, 3 musztáng van betéve, meg 7db fegyverezet nélküli TF-51 - hogy az is repülhessen kötelékben, akiknek nincs P-51 vagy más ww2 modul. Ellenséges légierő max. AI lehet, de erről nincs pontos info (nem is baj), a földi célokat (teherautók) védi valami légvédelem is.
Kit érdekelne ez? A szerver elvileg állandóan fut, de konkrét időpont, amikor nagyobb létszámban vennénk részt, az még nincs lefixálva.
A küldetés leírás alapján nem vészes. Eredetileg csöves gépeknek lett szerkesztve, de kérésre lettek légcsavaros gépek is berakva. Egy távolabbi reptérről, a csövesektől teljesen függetlenül repülhetünk. Alapból 3 mesza, 3 fóka, 3 musztáng van betéve, meg 7db fegyverezet nélküli TF-51 - hogy az is repülhessen kötelékben, akiknek nincs P-51 vagy más ww2 modul. Ellenséges légierő max. AI lehet, de erről nincs pontos info (nem is baj), a földi célokat (teherautók) védi valami légvédelem is.
Kit érdekelne ez? A szerver elvileg állandóan fut, de konkrét időpont, amikor nagyobb létszámban vennénk részt, az még nincs lefixálva.

- hq_Reflected
- hq_Reflected
Stabil 35-45 az FPS-em, de neha hatalmas droppok vannak, lemegy 10re online a WW2 szerveren. Ahogy teszteltem nem akkor esik le amikor sok az object, hanem amikor a hegyek tukrozodnek a tengerben. Valaki tapasztalt hasonlot?
Amugy leszedtem egy sound modot a Mustanghoz, es most mar vegre ugy szol mint egy igazi Merlin
Amugy leszedtem egy sound modot a Mustanghoz, es most mar vegre ugy szol mint egy igazi Merlin
- hq_Reflected
- VO101_Tom

- VO101_Mate
Nem a legnagyobb sale, de most 35usdhq_Reflected írta:Az F-86 Sabre-rel szemezek most nagyon. Olyan szepen csillog:) lattam egyszer egy legishown angliaban, eszmeletlen hangja van. 50 dolcsit viszont nem er meg, ugyhogy johetne mar egy sale...valakinek megvan esetleg? Jo vetel?
- hq_Reflected
Kösz a tippet, jobb mint a 49 úgyhogy beszereztem 
- HUNter
- Kapcsolat:
- hq_Reflected
- hq_Reflected
Rájöttem mi a baj. A Mustangnál is ez volt: Az oldalkormány trim a magassági trimet mozgatja. Ez ilyen általános bug lehet.
Nagyon nagy élmény a Sabre-t repülni, nagyon szeretem. Hihetetlen a sebesség meg a mozgékonyság... Ami zavar az viszont az object visibility. A DCS-ben van a legrosszabbul kidolgozva, pillanatok alatt elvesztem a többi gépet, hacsak nem zoomolok be teljesen, de úgy meg nem lehet repülni. Most leszedtem egy "large impostors" modot, hátha az segít.
Közben túléltem az F-15-tel az első 2 offline légiharcomat, haladás
Nagyon nagy élmény a Sabre-t repülni, nagyon szeretem. Hihetetlen a sebesség meg a mozgékonyság... Ami zavar az viszont az object visibility. A DCS-ben van a legrosszabbul kidolgozva, pillanatok alatt elvesztem a többi gépet, hacsak nem zoomolok be teljesen, de úgy meg nem lehet repülni. Most leszedtem egy "large impostors" modot, hátha az segít.
Közben túléltem az F-15-tel az első 2 offline légiharcomat, haladás
- hq_Reflected
Ráférne egy kis optimalizálás erre a DCS-re. Nagyon sok RAMot foglal el. Betöltöm ,és mikor először körbenézek, lemegy 1 fpsre. Aztán ok, 50-60-nal fut, de kb a 3.-4. bevetésnél már nagyon sokat kezd gondolkozni meg szaggatni amikor bezoomolok pl. Aztán mikor kilépek a játékból összeomlik.