Total War

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Kurfurst
Hozzászólások: 331
Csatlakozott: 2007.10.24. 14:40

Régen sokat toltam

Sajnos az Empire-nek nagyon masszív bugjai voltak, főleg az egységek útkeresésével és a Battle AI is szörnyűségeket tudott művelni. Ezen a Mod csak javíthat, én anno felraktam egy párat, talán valamelyik DM-et is de úgy láttam inkább új hülyeségek kerületek bele, pl. az oké hogy muskétával elég szarul céloztak, de hogy 10 méterről se találnak bele a tömegbe, az már kicsit erős.

Kár hogy akkor még nem volt benne multi campaign.
Avatar
VO101_Tom
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2007.10.24. 09:03

Egy próbát mindenképp megér. Ez a mod nagyon látványosan javított a grafikán, youtube-on beírod, hogy Empire Total War darth mode naval battle pölö, és látni fogod a különbséget (vagy pl itt. 12-20 perc környékén: link). A tengeri csata valami rohadt szép lett. Nincs az a hülye nyomjelzője a lövéseknek, sokkal szebb a füst, por (land battle-nál is), és persze az egységek. 2-300 fős egységek vannak, nem 120, és 40 egységet tud kezelni egy időben nem csak 20-at. Az ágyú ütegek létszámát is duplázhatod ha akarod (minden skálázható saját ízlés szerint). Nem kicsit lesz zsúfolt a csata ezzel. Hülyeséget nem akarok mondani, de valami 70-80 teljesen új egység is került bele, különböző nemzetek gyalogos és lovas egységei. Ami pl zavart, hogy az alapjátékban a lobogók is nagyon pancserul voltak kiválasztva, itt már stimmel a korszakhoz tartozó lobogók is. Teljesen új textúra pack is van, az is normálisan átrajzolva az egységek, a térkép, minden.

A külsőségek mellett az AI is sokat fejlődött, a gazdasági rész is és a csatában is. De ebben még nincs sok tapasztalat, csak pár napja tettem fel én is.
Kép
Válasz küldése