Köszi, azt hittem nem hajthatom fullgázon csak egy bizonyos ideig mint a messerenél, kipróbálom amit írtál, eddig mindig fokozatosan adtamrá a gázt, és mikor előre toltam a botot akkor általában a bal szárnyát leadta és befordult balra én ekkor ellenkormány néha fék is de akkor már általában elbasztam!
De megnétzem amit írtál.
DCS WWII: Europe 1944
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Oldalszél magkavarja a felszállást, akkor csűrővel szél felé kell lógatni, pedált viszont ellentétesen kell belépni. Ez elsőre furcsán hangzik, mert oldalszeles leszállásnál széllel szembe fordítod a gépet (szél felé lépsz) hogy leszállási irányban maradj. Felszállásnál viszont a szél nem tolja el a gépet viszont a vezérsíkot igen, ami széllel szembe fordítja be. Tehát pl jobbról jövő szélnél bal pedált kell lépni, hogy a jobbra fordulást kompenzáld.

-
bfeca1229
Lehet ez is hiba volt nálam, igyekszem alkalmazni majd!
Köszönöm Tom!
Köszönöm Tom!
-
101/7_Jani
Sziasztok!
Ma 70 százalékos leéretékelés van jó pár gépre a DCS-ben a MAI NAPON. A Dóra és a Sabre is csak 15 dollár! Ennyiért sztem ajándék. A hivatalos honlapon a kép alatt nem javitották át az árat, de ha a vásárlás gombra klikkeltek már 15 dollárt mutat.
Ma 70 százalékos leéretékelés van jó pár gépre a DCS-ben a MAI NAPON. A Dóra és a Sabre is csak 15 dollár! Ennyiért sztem ajándék. A hivatalos honlapon a kép alatt nem javitották át az árat, de ha a vásárlás gombra klikkeltek már 15 dollárt mutat.
- VO101_Tom
qrva anyjukat, ezt mondhatták volna egy héttel ezelőtt is :/

- VO101_MMaister
bazz 2 napja vettem meg a Sabre-t 40USD-ert. Meg kis sem jott a vegleges verzioja es maris 70%-al leertekelve adjak? Ez baromira nem fair azokkal szemben akik megeszik a vadi uj modulokat az eredeti aron. Az eletben nem adok 15USD-nel tobbet egy DCS gepert sem.
- VO101_Tom
detto :/
De ha már így alakult valamikor reppenhetnénk azzal is
De ha már így alakult valamikor reppenhetnénk azzal is

-
bfeca1229
Hali.
Beleugrottam én is 40 dolláros Dorába, szopacs, viszont megvettem a Sabrét is 15 ért, ennyiért olcsó!
Nekem kicsit furcsa ez az üzletpolitika, vagy nem megy a bolt, vagy kitudja...
de ha ezt tudom előre, megvan 30 dollárból a kettő!
Beleugrottam én is 40 dolláros Dorába, szopacs, viszont megvettem a Sabrét is 15 ért, ennyiért olcsó!
Nekem kicsit furcsa ez az üzletpolitika, vagy nem megy a bolt, vagy kitudja...
de ha ezt tudom előre, megvan 30 dollárból a kettő!
-
1/3_vszd_Tazar
Hogy az a! Én is két napja vettem meg a Dórát meg a Pónit. Mást már nem akarok, ezekre sem tudom, hogy mikor lesz időm...
Mindegy, aki tudja vegye, vigye, ennyiért tényleg ajándék.
Mindegy, aki tudja vegye, vigye, ennyiért tényleg ajándék.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Tom, a tegnapi rövid dogfight gyakorlás közben elég gyakran sütöttük meg a motorokat, van valami gyors infód milyen határok között kellene tartani? Gondolom a melegedésre nem figyeltünk.
- VO101_Tom
Még sok órát kellene a típussal repkedni, mielőtt erre konkrétan válaszolhatnék...
"A melegedésre nem figyeltünk". Na igen...
A kis pöckökön belül kellene tartani a hőmérsékletet, sajnos a dóra automatikus hűtője elég lomha volt. A kis sebességű nagy hajtómű teljesítményű fordulózás egyik gépnek sincs ínyére, ugyanez előjön clodban is, csak ott a víz vagy olajhűtő radiátor megy szét, az sérül először a túlmelegedett motornál.
Nekem a tegnapi gyakorlásból leginkább az jött le hogy a kis sebességű de közben nagy motorteljesítményen hajtott húzott fordulózást hanyagolni kell, sokkal rizikósabb mint más szimulátorokban. Könnyű elveszteni a célt, könnyű megsütni a motort. Az MW50 használata után is több hűtést kell hagyni mint amennyit mi hagytunk. A megoldás nyilván az lesz, hogy jobban figyelni az MW50-re és a hőmérsékletekre, de ezt majd csak a rutin hozza meg... remélhetően
"A melegedésre nem figyeltünk". Na igen...
A kis pöckökön belül kellene tartani a hőmérsékletet, sajnos a dóra automatikus hűtője elég lomha volt. A kis sebességű nagy hajtómű teljesítményű fordulózás egyik gépnek sincs ínyére, ugyanez előjön clodban is, csak ott a víz vagy olajhűtő radiátor megy szét, az sérül először a túlmelegedett motornál.
Nekem a tegnapi gyakorlásból leginkább az jött le hogy a kis sebességű de közben nagy motorteljesítményen hajtott húzott fordulózást hanyagolni kell, sokkal rizikósabb mint más szimulátorokban. Könnyű elveszteni a célt, könnyű megsütni a motort. Az MW50 használata után is több hűtést kell hagyni mint amennyit mi hagytunk. A megoldás nyilván az lesz, hogy jobban figyelni az MW50-re és a hőmérsékletekre, de ezt majd csak a rutin hozza meg... remélhetően

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ja nem ártana megtanulni, mert így bajban leszünk... 
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Még meleg:bfeca1229 írta:Lehet ez is hiba volt nálam, igyekszem alkalmazni majd!
Köszönöm Tom!
Van benne dogfight meg leszállás is!
- VO101_Tom
Nate. Javítottam a linket. Ne a teljes elérési útvonalat tedd a youtube tag-ek közé, csak a videó azonosítóját. Most ugye ezt: PpISKdxU648

- V.4_Pogi
Nekem is van egy fel és leszállós 
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
ok!
- VO101_MMaister
V.4_Pogi írta:Nekem is van egy fel és leszállós
Pengeelen tancolsz Pogi:)
- VO101_Tom
Na, beszállok én is a videó posztolásokba, itt az én felszállás-iskolakör-leszállás videóm
Besiklásnál kicsit csúsztatni kellett, mert kissé későn nyitottam fékszárnyat, de ez csak ahhoz kellett, hogy elől tudjam letenni, a pálya elég lett volna enélkül is.
(na, most már elérhető 1080-ban is. A hang nem tudom miért ilyen halk, a felvételkor még jó volt)
A rádiózásról annyit kell tudni, hogy a Fug16-nak csak négy, előre beállított csatornája van, amin kommunikálni lehet.
- római I: a géppárok közötti kommunikációra szolgál, pontosabban a kísérők vannak ezen, adni nem lehet. A játékban nem működik.
-római II jelű a kötelék szintű kommunikációra szolgál.
- háromszög: légi irányítással való kommunikációra szolgál
- négyzet: honi légvédelemmel való kommunikációra szolgál.
Minden frekvenciát a full mission builderben kell beállítani, hasonló fülön mint ahol a fegyverzetet meg a skineket. A játákban használt torony frekik az Fw190 manual végén vannak listázva.
A controlsban van egy communications gomb, amit be kell állítani, az hozza elő a rádiózás menüt. Repülés közben a "push to talk" (vagy hasonló) gombot kell beállítani, repülés közben a communications gomb nem működik.
A missiont upgradeltem, ebben már működik a rádiózás.
Csatolom ide a missiont is.
(na, most már elérhető 1080-ban is. A hang nem tudom miért ilyen halk, a felvételkor még jó volt)
A rádiózásról annyit kell tudni, hogy a Fug16-nak csak négy, előre beállított csatornája van, amin kommunikálni lehet.
- római I: a géppárok közötti kommunikációra szolgál, pontosabban a kísérők vannak ezen, adni nem lehet. A játékban nem működik.
-római II jelű a kötelék szintű kommunikációra szolgál.
- háromszög: légi irányítással való kommunikációra szolgál
- négyzet: honi légvédelemmel való kommunikációra szolgál.
Minden frekvenciát a full mission builderben kell beállítani, hasonló fülön mint ahol a fegyverzetet meg a skineket. A játákban használt torony frekik az Fw190 manual végén vannak listázva.
A controlsban van egy communications gomb, amit be kell állítani, az hozza elő a rádiózás menüt. Repülés közben a "push to talk" (vagy hasonló) gombot kell beállítani, repülés közben a communications gomb nem működik.
A missiont upgradeltem, ebben már működik a rádiózás.
Csatolom ide a missiont is.
- Csatolmányok
-
- fw190_radiozassal.rar
- (16.14 KiB) Letöltve 220 alkalommal.

- VO101_MMaister
Szepen odavajaztad 
Ti mivel vesztek fel? FRAPS?
Ti mivel vesztek fel? FRAPS?
- VO101_Tom
Köfi
Én ezzel vettem fel:
https://obsproject.com/
Elvileg lieve stream-re találták ki, de beállítható, hogy winyóra vegyen fel mp4-ben (felvétel beállítás, hogy mit rögzítsen az kissé szokatlan, de végülis tök logikus). A felvett videók sokkal kevesebb helyet foglalnak mint a fraps avi-ja.
Én ezzel vettem fel:
https://obsproject.com/
Elvileg lieve stream-re találták ki, de beállítható, hogy winyóra vegyen fel mp4-ben (felvétel beállítás, hogy mit rögzítsen az kissé szokatlan, de végülis tök logikus). A felvett videók sokkal kevesebb helyet foglalnak mint a fraps avi-ja.