Megalázott. De valami gusztustalan módon. Szerencsére joynak - trackirnek nem lett baja mert repült mindenVO101_Tom írta:mé mé mé? Mi vót, meséljVO101_NateDog írta:Este leszek, délután nem mert NAGYON felbaszta az agyamat egy 303as srác spittel!
Minden ami Il-2
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_Tom
VO101_NateDog írta:Megalázott. De valami gusztustalan módon. Szerencsére joynak - trackirnek nem lett baja mert repült minden

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ma is letiltotta a hangot. Nincs ott a pipa. Kint tudok rádiózni de ha már megy a játék akkor nem. Stock 4.09mel minden normálisan működik.VO101_Tom írta:NE legyen ott a pipa. Ha engedélyezed, akkor amikor az il-2 aktív, akkor csak neki engedi használni a mikrofont, a TS néma marad.VO101_NateDog írta:Tom, a Win7ben a hangbeállításoknál az eszköz kizárólagos használatát az alkalmazások számára engedélyezni kell vagy nem? Szerintem megint ez állítódott el
- Márton
Valaki pls!
Felrakom azt a nyomorult 4.09-es patchet 46-ra, elindítom, nem történik semmi, később megnéztem a feladatkezelőben, a folyamatoknál annyi látszik hogy felzabál 77 megát a memóriából aztán kilép. MI VAN ILYENKOR?? (azt gondolom hogy SZÍVÁS de lehet ez ellen tenni vmit?)
Felrakom azt a nyomorult 4.09-es patchet 46-ra, elindítom, nem történik semmi, később megnéztem a feladatkezelőben, a folyamatoknál annyi látszik hogy felzabál 77 megát a memóriából aztán kilép. MI VAN ILYENKOR?? (azt gondolom hogy SZÍVÁS de lehet ez ellen tenni vmit?)

Ernst Udet az I. világháborús veterán a még kipróbálási stádiumba sem érkezett Bf 109 berepülése után rögtön véleményt nyilvánított: "Messerschmitt, ebből soha nem lesz harci gép..."
- VO101_Tom
Az 1946-ra (ami 4.07m verzió) a 4.08m és a 4.09m patch is kell. Itt van link: Il-2 verziókyakovlev999 írta:Valaki pls!
Ebben sok trükk nincs, ha nem működik, reinstall.

-
pepezozo
Nekem sem működött , ugyan ez volt a probléma majd letöltöttem a legújabb ultrapack 2.01 - vagy melyiket szóval a legújabbat majd még ábrédeltem azt is ...Ezután a JSGM-el kiválasztottam a listából a 4.09 és így végre hajlandó volt elindulni , ezzel már online is tudok játszani hájperlobbin keresztül. remélem tudtam segíteni .VO101_Tom írta:Az 1946-ra (ami 4.07m verzió) a 4.08m és a 4.09m patch is kell. Itt van link: Il-2 verziókyakovlev999 írta:Valaki pls!
- Márton
Nekem fenn van a 4.08 még azzal elmegy, de a 4.09 már halott. Ultrapackozni meg nem akarok mert már alapból nincs elég hely a winchester-en meg tisztán akarok mod-ozni sas activatorralpepezozo írta:Nekem sem működött , ugyan ez volt a probléma majd letöltöttem a legújabb ultrapack 2.01 - vagy melyiket szóval a legújabbat majd még ábrédeltem azt is ...Ezután a JSGM-el kiválasztottam a listából a 4.09 és így végre hajlandó volt elindulni , ezzel már online is tudok játszani hájperlobbin keresztül. remélem tudtam segíteni .VO101_Tom írta:Az 1946-ra (ami 4.07m verzió) a 4.08m és a 4.09m patch is kell. Itt van link: Il-2 verziókyakovlev999 írta:Valaki pls!
Szerintem halott az ügy!

Ernst Udet az I. világháborús veterán a még kipróbálási stádiumba sem érkezett Bf 109 berepülése után rögtön véleményt nyilvánított: "Messerschmitt, ebből soha nem lesz harci gép..."
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Elég sokat duelezek mostanában 1942 évi gépkiosztással, 4.09m verzióval csak és kizárólag G2-t repülve. Feltűnt, hogy orosz oldalon kinevelkedett egy réteg, aki előszeretettel választja az Aircobrát és jól is használja (nem esik laposdugóba az első kormánymozdulatnál
). Emelkedésben úgy vettem észre megfog, talán a palástorsót nem szereti, ollózásban is elég jól verhető, kis sebességű fordulózásban megver. Mit mond erről az aktuális compare?
- VO101_Tom
Corner speeden jobban fordul, 270 alá ha elkoptatja, vagy ha corneren ívelőt nyit, akkor lehetsz jobb. Oldalra nagyon szar a kilátás belőle, és a középmotor miatt a hirtelen kormánymozdulatokra, erős pedálra is dugózik. Ugyanez kis sebességen, átesésnél is, ezért pl harangba nem egészséges elkoptatni (én azt szoktam csinálni, hogy ilyen 0-ig elkoptatott emelkedésnél nem vezetem, elengedek (de tényleg) mindent, hagyom hogy "visszahulljon", és amikor leadta az orrát, stabilan elindul lefelé, akkor veszem föl irányba. Ilyenkor egyszer sem dugózik.) Hibája még, hogy a motorja melegszik (hogy mikor rágódik be nemtom), csak nyitott hűtővel lehet 110%-on hajtani.VO101_NateDog írta:Elég sokat duelezek mostanában 1942 évi gépkiosztással, 4.09m verzióval csak és kizárólag G2-t repülve...
Én csak energiaharcot mennék ellene, mintha G-2 lenne. Ha ráülsz, akkor viszont corneren, erősen trimmelve, hátha ő nem tartja a sebességét.
Ha lesz időd, akkor mehetünk párat, hogy én ülök G-2-be, te jössz Cobrával. Hidd el, nagyon sokat számít, ha látod mit tud és mit nem tud a másik típus. Ha eleinte bénázol vele, az sem gond, látod milyen manőverekre érzékeny, mibe próbáld belevinni.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
ok!VO101_Tom írta: Ha lesz időd, akkor mehetünk párat, hogy én ülök G-2-be, te jössz Cobrával. Hidd el, nagyon sokat számít, ha látod mit tud és mit nem tud a másik típus. Ha eleinte bénázol vele, az sem gond, látod milyen manőverekre érzékeny, mibe próbáld belevinni.
- Aker
http://akerdesigns.deviantart.com/art/I ... -141627944
Sziasztok!
A fenti szuper WF190A-8 cockpit, még elérhető valamely oldalon?
Sajnos az AAA bezártával törölték ezt is. Ez egy hármas "csomag" volt, talán az A3/A4/A8/A9-est is tartalmazta. A készítő talán Cpt. Flushgarden volt, de ez nem tuti. Köszönöm!
Sziasztok!
A fenti szuper WF190A-8 cockpit, még elérhető valamely oldalon?
Sajnos az AAA bezártával törölték ezt is. Ez egy hármas "csomag" volt, talán az A3/A4/A8/A9-est is tartalmazta. A készítő talán Cpt. Flushgarden volt, de ez nem tuti. Köszönöm!
- VO101_Tom
Erről a modról nem tudok semmit, az Ultrapack-ban lévő gépek kabinja viszont ugyanígy ki van dolgozva. Teljesen átrajzolt mesza és fóka kabinok vannak benne. Azt már nézted?

- Aker
Köszönöm!Erről a modról nem tudok semmit, az Ultrapack-ban lévő gépek kabinja viszont ugyanígy ki van dolgozva. Teljesen átrajzolt mesza és fóka kabinok vannak benne. Azt már nézted?
Egyenlőre nem Ultrapack-oltam még, bár sokan ajánlják. Az oka, hogy sok mást használok, mint amit tartalmaz és ütközne. Már Google-ön keresek tartalomleírást hozzá, egyenlőre nincs meg. A jelenleg kézen forgó egyetlen FW cockpit (tavasz óta) másmilyen és habár az illető munkáira épül, minőségben nem éri el, mivel elég átdolgozott kiadás.
-
dr gonzo
Ugyanúgy 4p50mp-től rágódik be, csak a messzer hamarabb visszahűl. 4 perc overheat után, full open hűtő 95% gázállásnál, időben visszahűl, és lehet kezdeni előrről az 5 percet zárt hűtővel, full gázzal. ( a K4 C3-as típus közel 10 percet bír)VO101_Tom írta:Corner speeden jobban fordul, 270 alá ha elkoptatja, vagy ha corneren ívelőt nyit, akkor lehetsz jobb. Oldalra nagyon szar a kilátás belőle, és a középmotor miatt a hirtelen kormánymozdulatokra, erős pedálra is dugózik. Ugyanez kis sebességen, átesésnél is, ezért pl harangba nem egészséges elkoptatni (én azt szoktam csinálni, hogy ilyen 0-ig elkoptatott emelkedésnél nem vezetem, elengedek (de tényleg) mindent, hagyom hogy "visszahulljon", és amikor leadta az orrát, stabilan elindul lefelé, akkor veszem föl irányba. Ilyenkor egyszer sem dugózik.) Hibája még, hogy a motorja melegszik (hogy mikor rágódik be nemtom), csak nyitott hűtővel lehet 110%-on hajtani.VO101_NateDog írta:Elég sokat duelezek mostanában 1942 évi gépkiosztással, 4.09m verzióval csak és kizárólag G2-t repülve...
Én csak energiaharcot mennék ellene, mintha G-2 lenne. Ha ráülsz, akkor viszont corneren, erősen trimmelve, hátha ő nem tartja a sebességét.
Ha lesz időd, akkor mehetünk párat, hogy én ülök G-2-be, te jössz Cobrával. Hidd el, nagyon sokat számít, ha látod mit tud és mit nem tud a másik típus. Ha eleinte bénázol vele, az sem gond, látod milyen manőverekre érzékeny, mibe próbáld belevinni.
A kobrának több idő kell a visszahűlésre, nagyobb gázelvétellel, 80-85% körül.
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Újraindult a VOW Reloaded:
http://www.vowreloaded.de/index.php?pag ... ction=home
http://www.vowreloaded.de/index.php?pag ... ction=home
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Új online War Ultrapack-al:
http://www.vultures-row.com/index.php
Ez eltér a Virtual BOBtól, 4.09m + UltraPack + 00_WarBirdsOfPrey-t használ.
- VO101_Tom
Tegnap még nem lehetett regelni. Ma már igen.VO101_NateDog írta:Új online War Ultrapack-al:
http://www.vultures-row.com/sqd_file.php?sqd=VO101

- VO101_Tom
Nem regelsz?VO101_NateDog írta:Új online War Ultrapack-al:

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Még aznap megtettem a századhoz is jelentkeztem!VO101_Tom írta:Nem regelsz?VO101_NateDog írta:Új online War Ultrapack-al:
Karvallyal itt állunk sorban:
http://www.vultures-row.com/sqd_file.php?sqd=VO101