kedd, 23 október 2012 14:37

Felhivás

Írta:A VO101 bevallott célja, hogy olyan oldalt hozzon létre, ami nem csak ennek a századnak szól, hanem minden repülés iránt érdeklődő látogatónknak. Ezért a birtokunkban lévő anyagokat mások számára is elérhetővé tesszük, és reméljük, hogy sokaknak szerzünk velük kellemes perceket. Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy ha a kedves látogató olyan elméleti anyag, könyv, írás, fénykép vagy bármilyen, a weblap szellemiségével egyező és tartalmába illeszthető dokumentummal rendelkezik, ami nem áll más szerzői jogvédelem alatt, hogy azt küldjék el nekünk, hogy a weblapon megjelentethessük, természetesen a forrás megjelölésével. Ha nem elektronikus formában van tárolva, az sem gond, mindenre találtunk eddig is megoldást.

Fontosnak tartjuk még megemlíteni, hogy a weblapról bármilyen anyagot le szabad másolni, de csak saját használatra. Ha az innen származó anyagot nyomtatott vagy elektronikus formában tovább terjeszteni kívánják, akkor kérjük, hogy előzetesen egyeztessenek velünk. Nem zárkózunk el az anyagok továbbadásában, de az anyagok további sorsáról mindenképp tájékozódni akarunk. Ez alól kivételt képez a Puma jelvény és jelmondat, ami a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis "Puma" Harcászati Repülőszázadát képviselő Puma Egyesület tulajdona, azt felhasználni csak az Ő engedélyükkel lehet.

Köszönettel: A 101. Puma Virtuális Vadászosztály állománya
Bp. 2007.09.20.


Elérhetőség: Mart Tamás (VO101_Tom): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.