VO101_Tom

VO101_Tom

szerda, 31 október 2007 18:30

Air Force War - Lvov

Kurland döntetlen lett, így az Air Force War -on új térkép kezdődött, 1941, Lvov, Lengyelország. A hivatalos 'planeset' listát itt találjátok, a fronttérkép is maradt a szokásos helyen, itt. A gépeket elnézve, az előző térképhez képest nincs változás. Repüljünk sokat!
csütörtök, 25 október 2007 20:45

Avia-info.hu

Ma szereztem tudomást egy weboldalról, egy lelkes gyűjtő által összeállított adatbázis, ami a magyar katonai és polgári repülésben használt repülőgépekről készített (történelmi és mai típusokról). A weboldalon található lajstromszámok szerinti gyűjtés, fényképek, információk, és oldalrajzok is, a sugárhajtású gépektől kezdve a háborús típusokon át a vitorlázó repülőgépekig. Elég nagy adatbázis, érdemes megnézni.
szerda, 24 október 2007 12:30

Fórum

Úgy tűnik, hogy sikerült életet lehelni a fórumba, sajnos az eddigi hozzászólások, regisztrációk elvesztek.
csütörtök, 14 október 2010 16:00

Multimédia/Videók online menüpont

Youtube és más video megosztó oldalakról belinkelt filmek is felkerültek (felkerülhetnek) az oldalra, a Multimédia / Videók online menüpont alatt. A fórum weblap fejlesztése topikban lehet ajánlatokat írni, az oda betett linkeket folyamatosan beillesztem a weblapba.
Örömmel tudatjuk, hogy Molnár 'TB' Tibi a svédországi kiképzése során, 2007 Október 3.-án sikeres egyedül-repülést végzett Gripenen, amit ma megismételt. Beszámolója szerint a mai repülés izgalmasabbra sikerült, határértéken való repülések, 9 G-s fordulók, felszállásból 10000-re 55 másodperc alatt emelkedés, utánégetős fordulók, és hasonló nyalánkságok. Van még pár kötelék felszállása, meg szóló repülés, hangsebesség fölötti műrepülés, és az átképzése hamarosan befejeződik. Gratulálunk, és további jó leszállásokat kívánunk! Képek:
csütörtök, 04 október 2007 19:30

MKHL

Az Air Force War adminja kijavította az elírást a Magyar Királyi Honvéd Légierő századnévben, viszont a pilóták nem kerültek át automatikusan a javított századba. Ezért kérünk mindenkit, hogy az MHKL-ből lépjen ki, és a felvételi procedúrát végezze el megint, ezúttal az MKHL-be. A kellemetlenségekért elnézést kérünk. A pilóták egyéni statisztikája nem veszett el. Az MKHL statisztikája itt érhető el.
szombat, 22 szeptember 2007 19:30

Air Force War II

Elindult az Air Force War II. felvonása. Popeye MKHL néven regisztrált egy össznépi magyar századot, ahová minden magyar pilóta kérheti a felvételét (akár századtagok valahol, akár magányos pilóták). Ez a kezdeményezés megpróbálja egy csapatba összehozni az online wart repülő magyarok egyre fogyó táborát (jelenleg 1/3, =GT=, V.4, VO101 tagokkal). A regisztráció természetesen nem jár a HL előtag megváltoztatásával, és az MKHL vezetői sem lesznek a belépett pilóták "elöljárói". A századok megőrzik önállóságukat, mindössze az online war-ban lévő statisztikán lesz összesítve a Magyar Királyi Honvéd Légierő teljesítménye. Az AW2 weblapja itt érhető el, az MKHL adatlapja itt. Új lehetőség (Popeye ötletét elfogadták az adminok), hogy többek közt már a magyar rendfokozati jelzések is (Tom rajzai) beállíthatók, a registration menüpont, edit pilot alatt.
szerda, 19 szeptember 2007 14:00

Elhunyt Hegedűs 'Gege' Ernő

Ma kaptuk a szomorú hírt, hogy a reggeli órákban elhunyt Hegedűs 'Gege' Ernő, a Puma század egykori parancsnoka. A Puma hagyományok felelevenítésében és az Öreg Pumákkal való jó kapcsolat ápolásában kiemelkedő érdemeket szerzett, halála nagy veszteség a veterán, a hivatásos és a virtuális pilóták számára is. Rá emlékezünk ezzel a kis összeállítással. Nyugodjon Békében! A temetés 2007.09.28-án 11 órakor lesz Tiszaugon, a köztemetőben.
hétfő, 17 szeptember 2007 20:00

Változások az Oszt.pk. Úr életében

Egy ideje pletyka szinten menő találgatásoknak vége, ma Popeye hivatalosan is bejelentette, hogy 2008 februárban apa lesz! Még nem tudni, hogy pilótával vagy ápoló nővérkével gyarapodik az VO101, de ez nem is fontos, szívből gratulálunk, és jó egészséget kívánunk az egész Popeye családnak!
szerda, 12 szeptember 2007 23:00

III. FORTIS Európa Bajnokság

A Jetfly 2007. november 17-18. -án ismét megrendezi a III. FORTIS Repülőszimulátor Európa Bajnokságot, Magyarországon az egyetlen rendezvényt, amin lehetőségünk van külföldi pilóták ellen is repülni. Izgalmas programot ígérnek a szervezők, nem csak a szimlátoros repülésről fog szólni a hétvége. Részleteket majd később. Addig a hivatalos honlapot ajánlom figyelmetekbe, ahol nyomon követhetők a jelenlegi jelentkezések, szabályok, tudnivalók, illetve letölthetők a korábbi versenyek fényképei, track -jei, stb.